Uważam, że to jest super świetny, kozacki, mądry film ze świetną fabułą i przesłaniem, ale trochę się dziwię, żę ten film jest numerem 1 w rankingu.
Duża w tym zasługa znakomitych kreacji aktorskich Tim i Morgana.No i jeszcze to zakończenie w hollywoodzkim stylu,które większości miłośnikom filmu bardzo się podoba,a w tym filmie jest po prostu idealne.
Ja również mam innych faworytów do pierwszego miejsca,ale jak to w demokracji większość decyduje
Mam takie pytanie ,otóż czy czytałeś książkę ? Bo coś mi się zdaję ,że nie ... [10 gwiazdek ? Ten film jest niczym w porównaniu z pierwowzorem ]
Nie, nie czytałem książki. Pewnie film się różni od książki (może i jest gorszy), ale oceniałem sam film, który mi się bardzo, bardzo podobał. Może gdybym książkę przeczytał, to bym miał inne zdanie, ale film mi się bardzo podoba.
Zalecam przeczytanie książki , ma ona mniej więcej 100 stron [30 minut czytania ,heh ] ,,Stephen King na wielkim ekranie '' jest to zbiór 5 słynnych powieści , a w nich właśnie jest ,,Skazani na Shawshank '' .
Pozdrawiam .