U mnie również 95% :D Wypadało by obejrzeć, chociaż po opisie nie wydaje się interesować.
też tak miałam i postanowiłam obejrzeć i cieszę się że to zrobiłam. po opisie też nie sądziłam że mnie zainteresuje, a po obejrzeniu wiem że na pewno nie raz do niego wrócę, bardzo mi przypadł do gustu.
Ja obejrzałam, bo jest numerem jeden w rankingu. Dobry film, warto obejrzeć, będę go wszystkim polecać, ale mimo wszystko nie zasługuje na tak wysoką pozycję.
te procenty nic nie znaczą, pewien film był 36 % moim guście a oceniłam go na 10
Dokładnie, nie znaczą nic, film o 1D jest w moim guście aż w 37% ;/ powinien być na 0.
Na pewno warto obejrzeć:) Zwłaszcza, że jest 1. Ale miej świadomość, że żadne z tego arcydzieło, a ci co mówią, że do tego filmu trzeba dorosnąć, to chyba pomylili pojęcia:)
Jest jednak wyjątek. Nietykalni są na 3. miejscu(Żyjesz? Nie spadłeś z krzesła po tej informacji?). I w tym wypadku może lepiej sobie darować oglądanie, żeby się nie załamać, co Polacy uważają za film godny 3. miejsca, podczas gdy jest tyle po prostu lepszych filmów. No ale cóż, trzeba przyjąć tę żałobną nowinę do wiadomości i żyć dalej:)