Film jest bardzo dobry, nie da o sobie zapomnieć. Zaraz po nim miałam refleksję. Najlepszy moment gdy wszystko układa się w całość i dowiadujemy się o co chodziło. Zapewne za drugim razem nie będzie czuć takich emocji. Lecz mogę go polecić bo był cholernie dobry. Jeden z lepszych filmów.
Nie zamierzam. To forum służy do dyskusji, wymiany poglądów, konfrontowaniu opinii i dialogu. Jeśli tego nie rozumiesz to zmykaj stąd dzieciaku w podskokach. Jeżeli nie zgadzasz się z autorem tematu to przedstaw swoje racje. Ja wiem że to trudne, bo jeszcze pisać zbytnio nie potrafisz, zdania złożone cię przerastają, a filmów w życiu widziałeś może z pięćdziesiąt.... ;)
Nie chwalisz się bo nie masz czym. Za to pokazujesz na forum jak fajnych masz rodziców i jak ładnie swoją pociechę wychowali... A jakich słówek nauczyli...
Pomijam już to że do treści mojego posta się nie odniosłeś. Mam nawet wątpliwości czy go zrozumiałeś...
"i co z tego" - Chodzi ci o zasady korzystania z forum czy o niewielką ilość filmów jakie w życiu widziałeś? Z tym drugim trafiłem, prawda?
" ja sie nei chwale" - A czy ja się tutaj czymś chwalę?
Filmy szajsowate? Który film z mojej topki jest szajsowaty i dlaczego?
Palacz zwłok 10 ♥
Noce Cabirii 10 ♥
Lawrence z Arabii
Lawrence of Arabia 10 ♥
Carrie (1976) 10 ♥
Metropolis 10 ♥
Wstręt 10 ♥
Późna wiosna 10 ♥
Szatańskie tango 10 ♥
Opowieści księżycowe 10 ♥
Bunt 10 ♥
Żegnaj, moja konkubino 10 ♥
Spragnieni miłości 10 ♥
"POWIEDZ MI TO PRO100 W TWARZ A NIE PRZEZ INTERNET'
Oho, zabrzmiało groźnie. Szczególnie że masz dopiero ... dwanaście lat. ;)
http://www.filmweb.pl/film/Prometeusz-2012-523230/discussion/git+%21+film,238206 4#post_11508977
Tornistrem kwadratowym mnie znokautujesz? A może workiem na papucie przyfasolisz? Pocieszny jesteś, "bohaterze". ;)
Radzę Ci się uspokoić. Po Twoim zachowaniu stwierdzam ,że masz 11-12lat. Wyłącz komputer idź na dwór lub do książek. Rozumie ,że masz brak kultury osobistej i nie znasz zasad języka polskiego. Nawet nie potrafisz komentować a udajesz speca. Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania ale w sposób kulturalny. Po Twoich wypowiedziach widać ,że masz ograniczony język. Oczywiście zgłaszam Cię za Twoje głupie odzywki do mnie i do Isoroku_Yamamoto. Pozdrawiam i liczę na to ,że zastanowisz się nad swoim głupim zachowaniem.