Nigdy się nie zachwycałem tym filmem i raczej tak pozostanie.Nie jest to dla mnie arcydzieło tylko po prostu bardzo dobry film jednakże inteligenty film za co już jest warty uwagi,plus świetne wykonanie bo nie zależnie czy się czytało powieść Stephena Kinga czy nie to jest to czuć w filmie a to nie lada wyczyn i myślę że dlatego wielu ludzi tak bardzo cenni sobie ten film.I gdyby nie te rzeczy czyli dobre wykonanie (każda scenka jest dobrze przemyślana) i zakończenie to nie dałbym tak wysokiej oceny jednak film oglądało się bardzo dobrze a wykonanie zasługuje na + dlatego 9/10. Dobrze jest też ukazane jak osoba mądra może sobie niezwykle dobrze poradzić w życiu to ukazuje najlepiej zakończenie na prawdę jeśli ktoś ma tak poteżny dar może go przeznaczyć dla większego dobra bądź po prostu nigdy się nie podać i nie zrobić czegoś głupiego w ciężkich chwilach.
Dużo w tym filmie jest ciekawych scen które można na chłodno omówić dlatego myślę że na miano inteligentnego filmu zasługuję.Pozdrawiam
Wczoraj na Pulsie oglądałem pierwszy raz. Spotykałem się w "programie" wiele razy z tym filmem ale jakoś nigdy mnie do niego nie ciągnęło. Ale szczerze mówiąc na pewno jeden z lepszych jakie widziałem ostatnio, albo ogólnie.