Mam zamiar obejrzeć, ale nie wiem czy warto, bo nie chcę zmarnować czau
Czasu nie zmarnujesz, jeśli nie przeszkadzają Ci lekko naiwne, mocno poruszające, ale silnie wciągające filmy ;)
Większość ludzi na filmwebie wysoko ocenia ten film,większość ludzi,które się pytałem o ten film z rożnych warstw społecznych też pozytywnie ocenia ten film,więc szansa na to,że tobie też się spodoba jest straszliwe wysoka.Żadna jednak opinia i ocena nie da gwarancji.Musisz podjąć to ryzyko utraty czasu i sam sprawdzić.Jakbym mógł cofnąć czas to najpierw bym przeczytał książkę,bo wtedy oglądanie filmu jest bardziej interesujące przynajmniej w moim przypadku.
Głupie pytanie, nie dowiesz sie czy warto dopoki sam nie zobaczysz. Moze sie podobac milionom osób a tobie moze do gustu nie przypasc. Samemu trzeba wystawic ocene. Poza tym masz racje jak zmarnujesz az 2 godziny nawet na glupi film to przeciez sie swiat zawali mozna tyle rzeczy narobic ze nie warto tracic czasu.
Nie tylko warto, ale powiedziałbym taki film należy obejrzeć. To wielkie kino, chociaż nie uważam go za film lepszy od wielu które w rankingu wyprzedza.
Jeżeli zmarnowałeś już czas na HP i Piratow z Karaibow to na pewno SNS Ci nie zaszkodzi ;)
Oj dlaczego zaraz zmarnować. Harry to lekkie kino, momentami wyciskacz łez dla fanów sagi. Piraci to samo. Bądźmy szczerzy, kto od czasu do czasu nie chce pośmiać się sam do siebie oglądając Johnnego Deppa wydurniającego się z butelką rumu :D