PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1048}

Skazani na Shawshank

The Shawshank Redemption
1994
8,8 963 tys. ocen
8,8 10 1 963177
8,2 76 krytyków
Skazani na Shawshank
powrót do forum filmu Skazani na Shawshank

wiecie co?

ocenił(a) film na 10

nie ma jednego polskiego portalu internetowego poswieconego ksiazkom! nie ma ksiazkaweb.pl! czy to dla tego ze polacy sa tepi? i nie czytaja ksiazek? ale anglojezaycznego portalu o tej tematyce tez nie znaalazlem wiec nie wiem czy polacy w tym wzgledzie sa wyjatkiem. wiecie ze tylko 5% ludzi w naszym pieknym kraju zalicza sie do spolecznosci czytajacej?aby do niej nalezec wystarczy przeczytac (o zgrozo!!!) jedna ksiazke w ciagu roku!!! wiec co za tepacy do niej nie naleza??? mam nadzieeje ze nie WY!!!!

ocenił(a) film na 9
nkwd

Mało wiesz. Jest biblionetka.pl. Co prawda cienko tam z aktywnością użytkowników a i recenzje raczej nie są na odpowiednio wysokim poziomie... Ale jest;)

ocenił(a) film na 10
martinez88

tu jest lepiej:) dzieki juz stracilem wiare:)

ocenił(a) film na 7
nkwd

http://nakanapie.pl/ :)

Innoame

"wiecie ze tylko 5% ludzi w naszym pieknym kraju zalicza sie do spolecznosci czytajacej?aby do niej nalezec wystarczy przeczytac (o zgrozo!!!) jedna ksiazke w ciagu roku!!!"

A komiksy się liczą? :P

ocenił(a) film na 10
Witcher

ALE DOBRE!!! to tak:)

ocenił(a) film na 10
Innoame

przetestowalem i nie znalazlem tego czego szukalwm (oczekuje) moze cos jest, ale gowno;P

ocenił(a) film na 10
nkwd

zgadzam się. mogłoby być też np: muzykaweb.pl xD

ocenił(a) film na 10
Mendel725

taaaa...

nkwd

Jeśli chodzi o muzykę to www.Last.fm.pl

ocenił(a) film na 10
nkwd

Na jakiej podstawie nazywasz ludzi, którzy nie lubią czytać książek "tępakami"? Tak w ogóle to 95% Polsków uważasz za tępych. Ogarnij się! A może czas wyjechać z tego tępego kraju?

ocenił(a) film na 10
FMB

juz za trzy tygodnie wreacam:) wtedy spadne na was jak jastrzab z jasnego nieba:() i tak:) ludzie ktorzy nie czytaja to tepaki:) z mojego punktu widzenia:) wasz oczywiscie moze byc inny. punkt widzenia:) I SZANUJE TYO:))) <hahaha>

ocenił(a) film na 9
nkwd

Jest. "Książkaweb" czyli inaczej: lubimyczytac.pl - tam, podobnie jak tutaj, można dodawać książki, oceniać, pisać opinie, można dodawać autorów do ulubionych. Serwis jest w necie krótko, ale jest coraz więcej czytelników. Ja sama tam jestem (jako norah18) i jestem zadowolona. Mam swojego filmweba i "książkaweb" :)

ocenił(a) film na 10
norah18

tez sie zapisze:) jak juz to zrobie to podam ci swego nicka:) dzieki:)

ocenił(a) film na 10
norah18

no to do zobaczenia:) dzieki:)

użytkownik usunięty
norah18

Podpisuję się pod tym. Ja także korzystam i jestem zachwycony.

użytkownik usunięty
nkwd

podpisze sie pod tym, na pewno by sie przydala taka stronka cos w stylu filmweb pl tyle zeby to byla ksiazkaweb pl, ktos ta domene posiada, ciekawe tylko czy ruszy cos z tym dalej, nie ukrywam ze ostatnio troche bardziej zaczalem interesowac sie czytaniem ksiazek i calkiem mnie to wciaga

ocenił(a) film na 9
nkwd

jest lubimyczytac.pl

nkwd

Dokładnie. Zajrzyj na lubimyczytac.pl. Taki mały odpowiednik filmwebu :)