nie ma jednego polskiego portalu internetowego poswieconego ksiazkom! nie ma ksiazkaweb.pl! czy to dla tego ze polacy sa tepi? i nie czytaja ksiazek? ale anglojezaycznego portalu o tej tematyce tez nie znaalazlem wiec nie wiem czy polacy w tym wzgledzie sa wyjatkiem. wiecie ze tylko 5% ludzi w naszym pieknym kraju zalicza sie do spolecznosci czytajacej?aby do niej nalezec wystarczy przeczytac (o zgrozo!!!) jedna ksiazke w ciagu roku!!! wiec co za tepacy do niej nie naleza??? mam nadzieeje ze nie WY!!!!
Mało wiesz. Jest biblionetka.pl. Co prawda cienko tam z aktywnością użytkowników a i recenzje raczej nie są na odpowiednio wysokim poziomie... Ale jest;)
"wiecie ze tylko 5% ludzi w naszym pieknym kraju zalicza sie do spolecznosci czytajacej?aby do niej nalezec wystarczy przeczytac (o zgrozo!!!) jedna ksiazke w ciagu roku!!!"
A komiksy się liczą? :P
przetestowalem i nie znalazlem tego czego szukalwm (oczekuje) moze cos jest, ale gowno;P
Na jakiej podstawie nazywasz ludzi, którzy nie lubią czytać książek "tępakami"? Tak w ogóle to 95% Polsków uważasz za tępych. Ogarnij się! A może czas wyjechać z tego tępego kraju?
juz za trzy tygodnie wreacam:) wtedy spadne na was jak jastrzab z jasnego nieba:() i tak:) ludzie ktorzy nie czytaja to tepaki:) z mojego punktu widzenia:) wasz oczywiscie moze byc inny. punkt widzenia:) I SZANUJE TYO:))) <hahaha>
Jest. "Książkaweb" czyli inaczej: lubimyczytac.pl - tam, podobnie jak tutaj, można dodawać książki, oceniać, pisać opinie, można dodawać autorów do ulubionych. Serwis jest w necie krótko, ale jest coraz więcej czytelników. Ja sama tam jestem (jako norah18) i jestem zadowolona. Mam swojego filmweba i "książkaweb" :)
podpisze sie pod tym, na pewno by sie przydala taka stronka cos w stylu filmweb pl tyle zeby to byla ksiazkaweb pl, ktos ta domene posiada, ciekawe tylko czy ruszy cos z tym dalej, nie ukrywam ze ostatnio troche bardziej zaczalem interesowac sie czytaniem ksiazek i calkiem mnie to wciaga