7,5 237 tys. ocen
7,5 10 1 236546
5,5 33 krytyków
Skazany na bluesa
powrót do forum filmu Skazany na bluesa

Dzisiaj rano na stronie internetowej Dżemu przeczytałam że odeszła od nas Małgosia Riedel.....to smutne...Sebastian i Karolina - trzymajcie się...[*] [*]

ocenił(a) film na 9
Anna1804

Do mnie ta wiadomość dotarła dzisiaj chociaż mieszkam w tychach.

Zapal świeczkę za tych, których zabrał los...

ocenił(a) film na 10
Anna1804

Ja dowiedziałem się 4 maja dokładnie o północy. We Wrześni tam gdzie mieszkam była V Wielkopolska Noc Rockowa. Kiedy grupa kończyła Pawia do Adama podleciał jakiś gosciu (z tapirem na głowie) miał w rękach kartkę i komórkę. Po skończonym Pawiu podszedł do Maćka a on wtedy, że odszedła od nas Gola żona Rysia. Osierociła 2 dzieci, ale teraz z pewnością jest już po drugiej stronie tęczy z Rysiem. Zaśpiewaliśmy sobie List do M. i koniec koncertu. Trwał ponad 2,5 godziny.

[*]

Kondolencje dla dzieci

ocenił(a) film na 9
Stolaz

Właśnie tego że podszedł nie zauważyałam ale strasznie mi się podobało kiedy chłopaki zagrali "List do m." i każdy "objął" ramieniem osobę która stała obok - fajnie to zrobiliśmy dla mnie był to pewien szacunek...nie tylko dla Goli ale pomyślałam sobie o mojej mamie wtedy- jak ja bym sie poczuła gdzyby ona odeszła

Karolina i Bastek trzymajcie się wiem że wam ciężko ale musicie sobie dawać radę

[*][*] zapalmy Goli świeczkę...