PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293186
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Chciałbym aby piosenkę nagrała Lana Del Rey, ewntualnie jeszcze raz Adele.
Lana Del Rey na bank dałaby radę.

ocenił(a) film na 8
PanFerdek

Linkin Park.

ocenił(a) film na 9
PanFerdek

Dave Grohl. Coś w stylu rewelacyjnego You know my name Chrisa Cornella.

ocenił(a) film na 8
DeanFord

Nick Cave feat PJ Harvey ;)

ocenił(a) film na 9
smakdat

Mogłoby być dobre. Ale jakoś White/Keys źle nastawia mnie do duetów, bo to była tragedia. Aleeee mogłoby być dobre:)

ocenił(a) film na 9
PanFerdek

Lana jest za słaba. Do tego nie umie spiewać na żywo. No i jest z Ameryki (tfu!). Może do następnego bonda wykreuje się jakas nowa gwiazdka. Jestem świeżo po seansie więc cieżko powiedzieć kto przebije Adele. No hate ;]

ocenił(a) film na 9
PanFerdek

Tori Amos

ocenił(a) film na 8
PanFerdek

Oh Bez kitu ta Lama? Lama Del Ray? Nie no ładny ma głos ale nie do bonda plizzzz. Oczywiście Adela IMHO jak najbardziej.
Z resztą myślę że wszystkie motywy w Bondach były tak dobre że... No może "żryj i pozwól utyć" ale tak to nie mam nic do zarzucenia :)

ocenił(a) film na 8
PanFerdek

Może zabrzmi to płytko, ale ja bym sobie życzył Aguilerę. Jej 4-oktawowy twardy i silny jak dzwon głos, obdarzony nutką subtelności i delikatności zdziałałby cuda. Poza tym świetnie współgra ona z dźwiękami instrumentów orkiestrowych.

ocenił(a) film na 8
PanFerdek

jakas polska piosenkarka, moze gorniak? ..... nie no zartuje ha ha .... marilyn manson.

ocenił(a) film na 8
Mr_Krytyk

Polska? Nosowska ;)

smakdat

W sumie to Górniak zaśpiewała by to lepiej niż Lama, więc ja już jestem za Panią G. Nie mniej, Adele na razie miażdży!

PanFerdek

Florence Welch.