PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293186
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Wydaję mi się, ze był jej synem, ponieważ nie chciała powiedzieć jego prawdziwego nazwiska przy agentach, a po za tym na końcu mówił ,, mama mnie woła,, jakby aluzja do tego, bo tak ją nazywał 007. W scenie w kapliczce czuje nienawiść, ale jednocześnie sentyment, co powoduje mętlik, co o tym myślicie?

ocenił(a) film na 9
sony1991_2

Za bardzo bierzesz wszystko na serio co mówią aktorzy. Czasami trzeba czytać miedzy wierszami. Określnie "mama" było ironiczne. Bo M. tak traktowała agentów, zwłaszcza tych najbardziej oddanych, jak swoje dzieci, których zresztą nigdy nie miała. Nie jest jej synem, przecież ona wyjaśnia Bondowi całą Historię związaną z tym byłym agentem, który zresztą trochę się "zagalopował". Jego prawdziwe nazwisko to Tiago Rodriguez.

ocenił(a) film na 9
Monika_2000

Prawdziwe nazwisko wyklucza pokrewieństwo i że nie miała dzieci, ale pozostałe Twoje argumenty można łatwo negować, wiem o tym jakie były relacje bonda i innych agentów pomiędzy M, mimo wszystko z ust świra brzmi to tak jakby była to podwójna ironia, a przecięż mogła okłamać bonda, bo nie mogła się przyznać jaką jest okrutną matką, iż skazała syna na ciężkie w konsekwencji tortury