PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293125
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Świetny film! I nareszcie twórcy powiedzieli, że Bond jest homoseksualistą!
Nikt, kto sypia z tyloma kobietami nie może być hetero!

Christian Troy, Barney Stinson, Lester [z Bullet] i wszyscy traktujący kobiety w prawdziwym życiu jak wycieraczki [co dziennie inna] to geje.

I wcale im to nic nie ujmuje tylko powinni się przyznać i przestać wyżywać się na kobietach.

Arch Stanton

Ta super tylko ze gejów nie podniecaja kobiety a po drugie byles pijany jak to pisales

ocenił(a) film na 9
polska9999

Dokładnie zgadzam się, Bond nigdy nie był i nie będzie homoseksualistą.

polska9999

To że jesteście homofobami to już wasz problem. Nie zmienia to jednak faktu, że niektórzy geje mogą uprawiać seks z kobietami, szczególnie zanim wyjdą z przysłowiowej szafy.
W saksie z setką kobiet nie chodzi o to by cię podniecały tylko o to, że okłamujesz sam siebie i wyzywasz się na płci przeciwnej.

Arch Stanton

A mam pyatnie mozesz mi powiedziec skad bierzesz takie bzdury , a moze sam nim jestes i za przeproszeniem kochasz sie kobietami mimo to ze ci przynich nie staje. Jak podasz mi jakies wiarygodne zrodlo o tym przyznam ci racje :D;D

polska9999

Wiesz za dużo jest pseudo badań "katolickich uczonych" a za mało tych prawdziwych badań popartych faktami.
Jako "prawdziwy" macho pewnie sam masz skłonności do samozachwytu i uwielbienia własnego "męskiego" ciała, uważaj bo od tego już tylko krok do wielbienia cudzego męskiego ciała.
Największe homofoby są sekretnie gejami, nienawidzą samych siebie dlatego tak bardzo eksponują swoja pogardę dla uczciwych gejów.

Arch Stanton

Boze to co mam myslec ze jak dbam o cialo to jestem gejem hahah ale bzdura widze ze koles masz duzo kompleksow
nwm jak ci pomoc masz wujka google on ci pomoze :D:D

ocenił(a) film na 6
Arch Stanton

Barney Stinson NIE JEST gejem, ale Neil Patrick Harris nim jest. Odróżniaj świat rzeczywisty od fikcyjnego, bardzo o to proszę.

Lalki_wydlubia_ci_oczy

A ty czytaj ze zrozumieniem, [słabo cie proszę, bo i tak nie posłuchasz]! :P
Pisałem ewidentnie o postaci!

ocenił(a) film na 6
Arch Stanton

No tak, bo Barney Stinson chce zawrzeć białe małżeństwo z Robin :) Naprawdę, skąd bierzesz takie rzeczy? Jak z głowy, to w sumie fajnie, bo jesteś nienormalny, tylko tacy ludzie wytrwają.

ocenił(a) film na 4
Arch Stanton

B Z DURA! Nie wiem co ci spadło na głowę, ale wypisujesz kompletne bzdury. Wychodzi na to, że według ciebie, każdy mężczyzna mający powodzenie u kobiet jest gejem, a każdy kto się z tobą nie zgadza jest homofobem = homoseksualistą. Szydzisz z katolickich uczonych, a sam szerzysz jeszcze większe bzdury niż oni. A co do jednej z twoich wypowiedzi: "Największe homofoby są sekretnie gejami, nienawidzą samych siebie dlatego tak bardzo eksponują swoja pogardę dla uczciwych gejów", to można by wypisać podobną bzdurę jak np. wszyscy rasiści gardzą i szerzą nienawiść ukierunkowaną w stronę czarnoskórych, bo sami nienawidzą się za to, że są czarni (nie baw się w socjologie, bo to uogólnianie to ci nie wychodzi). Na pewno wszyscy na filmweb'ie cieszą się, że jesteś dumny ze swojej "uczciwości" i homo-seksualności, ale oszczędź nam czytanie takich bzdur w twoim wykonaniu.

SoulSic

dokladnie lepiej tego przypadku nie mozna bylo ujac