Hit !! Wyśmienity film, dobra gra aktorska... ten montaż.
Film mi się bardzo podobał, idealnie przedstawił życie ludzi po tak brutalnym zamachu przez Rosjan. Warto iść do kina !!! Moja ocena 8/10
chłopie to jest fantastyczny temat. Siedzę w nim czwarty dzień i patrząc co piszą moi oponenci zaczynam powoli czuć się jak siostra Mildred w Locie nad kukułczym gniazdem. Goście mieli po 16 lat i właśnie uświadamiali sobie, że susiak służy nie tylko do sikania, ale odsyłają do sondaży prezydenckich, których to oficjalnych w kwietniu nie było, bo wybory miały być w październiku.
Ale jeżeli choć jeden po naszym pisaniu w tym temacie, się ogarnie, że z tym trotylem to jednak, może, chyba coś nie tak, bo był na skrzydle a wybuchł w środku i nie wiadomo dlaczego dopiero 20 metrów nad ziemią, to warto dyskutować.
No i dowiedziałeś się, że tak w ogóle to rządzi nami Putin poprzez służby specjalne nad którymi czuwają Kamiński i Macierewicz. Stary to jest zajebisty temat na prequel. jestem wprawdzie troszkę młodszy od Pani Fido ale fimografię mam niewiele uboższą więc może mam szansę w castingu.
Najłatwiej tak napisać. Ale zdać sobie sprawę z rzeczywistości w jakiej żyjemy już ciężej, prawda?
chłopie Ty żyjesz w rzeczywistości, w której Putin za pomocą służb specjalnych steruje wszystkim poza nami. A ja żyję w rzeczywistości, w której minister sprawiedliwości wykorzystuje swoje stanowisko bo mu się ubzdurało, że lekarze są winni śmierci jego ojca a minister rozwoju zakłada przyrost PKB w 2017 roku na poziomie 3,4-3,6% przy braku jakichkolwiek inwestycji i słabnącym eksporcie, co w połączeniu z brakiem wzrostu konsumpcji, grozi recesją. Recesji ten kraj jeszcze nigdy nie zaznał więc szacun dla rządu. Będą pierwsi.
Rzadko kiedy dyskutuję na forach. Dużo tam anonimowości i emocji. Przeważnie jednak po wymianie kilku postów stanowiska moich oponentów i moje bardzo się zbliżały bo gdzieś tam mieliśmy coś wspólnego i jak każdy trochę odpuścił to zostawaliśmy fumflami na odległość.
Z Tobą ciężko mówić o takim zbliżaniu bo nie odnosisz się do moich postów. Piszesz o Jezusie Królu Polski, że żyjesz zgodnie z przykazaniami. Trudno na poważnie brać oponenta po takich deklaracjach.
Więc żeby zakończyć - wszyscy Panowie trollowie na tym forum stosują metodę obrony przez atak. Dla Was wszyscy oponenci to bezmyślne lemingi nie zdające sobie sprawy w jakiej rzeczywistości żyją. Mistrz propagandy powiadał - kłamstwo powtórzone odpowiednią ilość razy staje się prawdą. Taka też jest taktyka trolli.
Tak może mówić pryszczaty idealista, któremu się wydaje, że świat odmieni. Chłopie znajdź sobie kobietę, idź do pracy spłódź dzieci, utrzymuj rodzinę. Nie będziesz miał czasu na głupoty jak życie ci nery odbije a zaczniesz realniej postrzegać rzeczywistość obok siebie.
"Piszesz o Jezusie Królu Polski, że żyjesz zgodnie z przykazaniami. Trudno na poważnie brać oponenta po takich deklaracjach."
Jak dla Ciebie Pan Jezus jest niepoważny to głęboko Ci współczuję.
przepraszam, że zapytam obcesowo ale umiesz czytać ze zrozumieniem? Niepoważne i niezgodne z prawdą są Twoje deklaracje.
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Ta dyskusja do niczego nie prowadzi... Każdy wie, że to był zamach STANU!!!.
Nie rozumiem całej tej waszej dyskusji... Nie czytacie gazet ? nie oglądacie TVN'u ? Wszystko tam wyjaśni. To Rosjanie na czele z Donaldem zaplanowali ten zamach ! Jesteście głupi i dajecie się omamić tym co wmawia wam PO !!! Pamiętajcie tylko wiara w Boga da wam prawdziwą odpowiedź... Nie lękajcie się tego, przyjmijcie go do swojego serduszka On da wam odpowiedź ;) Mi dał :)
wiesz co to jest zamach stanu?
Bóg dał CI odpowiedź na co? Wierzysz w Boga? Dlaczego nie żyjesz w zgodzie z dziesięcioma przykazaniami? Łamiesz drugie i piąte.
Tu nie ma żadnej dyskusji. Są osoby przedstawiające fakty i argumenty i kilku smarkaczy, którzy nie odnoszą się do tych argumentów tylko pieprzą o Bogu.
W twoim przypadku wystarczyłoby, żeby cię zamknęli w Tworkach, razem z Antkiem i jego ekipą.
Idź ukłoń się królowi Polski.
W Twoim przypadku, po analizie Twoich wpisów w tym temacie to muszę Cię uświadomić, że zaczęło się i raczej skończy na punkcie drugim.
Poważnie podszedłem do polemiki z Tobą ale trafiłem na młodzieńca żyjącego w wyimaginowanym świecie, z poważnymi problemami z samooceną i z jakąś taką niedzisiejszością. Jesteś w jakimś seminarium?
Ehh, wierz mi, że naprawdę ciężko mi się z Tobą dyskutuję, ponieważ bez obrazy, ale jesteś strasznie mało inteligentny (rozumiem, nie wszyscy rodzą się z dobrze rozwiniętym mózgiem, ale też zasługują na szacunek),
Mimo to udzielę Ci jeszcze kilku odpowiedzi, żeby chociaż spróbować naprowadzić się na drogę oświecenia, drogę Pana Boga.
"minister sprawiedliwości wykorzystuje swoje stanowisko bo mu się ubzdurało, że lekarze są winni śmierci jego ojca"
Oczywiście, że to wina lekarzy. Pan Bóg nie dopuszcza do śmierci niewinnych.
"minister rozwoju zakłada przyrost PKB w 2017 roku na poziomie 3,4-3,6% przy braku jakichkolwiek inwestycji i słabnącym eksporcie, co w połączeniu z brakiem wzrostu konsumpcji, grozi recesją. Recesji ten kraj jeszcze nigdy nie zaznał więc szacun dla rządu. "
To tylko potwierdza, że obce mocarstwo nami rządzi. Gdyby było inaczej to byśmy żyli dostatnio.
"Ładunek został umieszczony na skrzydle. Logiczne, że chyba przed startem? Nikt nie widział tego ładunku? Przecież tam była cała generalicja Wojska Polskiego. Dlaczego ładunek odpalono tuż nad ziemią? "
Taki ładunek nie jest za duży. Wystarczyło mieć swojego człowieka na lotnisku.
"Lech Kaczyński nie miał żadnych szans na reelekcję. Naprawdę nie wiesz dlaczego Kaczyński MUSIAŁ wylądować w Smoleńsku? 10.04.2010 miał zacząć z hukiem swoją kampanię prezydencką."
No właśnie, po tej kampanii wybory by wygrał, dlatego się go bano.
_________
Kolejna sprawa. Pamiętaj, że było słychać strzały na filmiku zaraz po katastrofie. To chyba udowadnia, że Rosjanie dobijali tych biednych ludzi. A potem wrak i zwłoki zostały u nich zamiast od razu trafić do ekspertów z POLSKI.
Poza tym, czy to przypadek że wielu ludzi, którzy za dużo wiedzieli o zamachu nagle popełnia samobójstwa?
A pan reżyser ww. filmu dostaje głuche telefony i non stop ma jakieś problemy przy realizacji filmu?
Pomyśl, pozdrawiam.
przemyślałem - nie mamy o czym gadać. Idź sobie drogą swojego pana. Ja wybieram racjonalność, Ty sobie krocz drogą swojej bajki jaką jest wiara w gusła.
Pan Bóg nie dopuszcza do śmieci niewinnych???
Patrz a Kaczyńskiego pozwolił Putinowi jednak zabić.
Powinieneś się chyba przerzucić ze swojego boga na Putina bo jak widać Putin mocniejszy.
Dobra kończę bo zaraz podadzą Ci chyba obiad.
"Przyjdą takie czasy, że ludzie będą szaleni i gdy zobaczą kogoś przy zdrowych zmysłach, powstaną przeciw niemu mówiąc: Jesteś szalony, bo nie jesteś do nas podobny"
św. Antoni Pustelnik
Nic, ale pie.rzenie nawiedzonych zmusza ich do wklejania wszystkiego co im do łba przyjdzie.