Zacznę od tego ze większość ocen i opinie na temat filmu to oceny ładnie nazywając "osob" które widziały jedynie trailer. Po drugie moja skromna opinia wynik na poziomie 2 jest propaganda aby ludzie nie chcieli obejrzeć jednego z bardzo możliwych scenariuszy wydarzeń jakie miały miejsce tego dnia a ludzie je hejtuja i wypisują bzdury nie oglądając filmu. Ja byłem wczoraj i mi się bardzo podobal ale czego się spodziewać po społeczeństwie które ma w dupie kraj i poznanie prawdy!! Gdyby nie było coś na rzeczy to Rosjanie dawno by oddali wrak a teren oddało dla specjalistów całego świata bo przecież nic nie kombinowali ;-) zanim skrytykujesz i dasz niska ocenę idź do kina i rusz własną głową a nie tym co gdzieś tam przeczytasz czy obejrzysz bi człowieka słabego bardzo łatwo zmanipulowac i większość tych komentarz to właśnie tacy ludzie
Dawaj argumenty, (przynajmniej) ja to na 9/10 oceniam filmy którym Smoleńsk nie dorasta to pięt, wiesz, jest skala 10 gwiazdkowa, po coś masz 10 możliwych ocen a nie 5 żeby wszystko oceniać, ale z głupim ja się nagadam. Idąc twoim tokiem patrząc na twoje oceny, stawiasz Smoleńsk na równi z Szeregowcem oraz Gladiatorem, mam po ocenie rozumieć że taki Gladiator i Smoleńsk stoją aktorsko, technicznie i fabularnie na tym samym poziomem? Kipsz sobie chyba.
Nie, pod względem aktorstwa, efektów itp. Smoleńsk nie dorasta im do pięt ale tu liczy się jak pokazano kulisy i wydarzenia tej tragedii. To jest nasza historia i kształtuje młode pokolenie, które jest przyszłością naszego narodu! Dlatego oceniłem ten film 9/10, oceniając inne filmy patrzyłem na fabułę, efekty, aktorów... Ale nie tutaj, to jest inna kategoria.
"To jest nasza historia i kształtuje młode pokolenie, które jest przyszłością naszego narodu!" Ten film to tylko teoria spiskowa a nie historia i dokument i kulisy bo nikt tego nie potwierdził.
"oceniając inne filmy patrzyłem na fabułę, efekty, aktorów... Ale nie tutaj, to jest inna kategoria." Tak, to tutaj to jedna kategoria po to masz 10 możliwych ocen żeby wszystko zamknąć w jednej.
Ja przepraszam bardzo. Ale kim Ty jesteś, żeby mówić kto ma usuwać sobie konto? Każdy ma swoje zdanie. No albo dobra nie każdy. Są osoby które zdanie powielają z TVN'u/ Wyborczej czy innych shitów. Wtedy nie mają swojego zdania. Tak samo jest jeżeli ktoś ocenia film bez jego oglądania. Jakoś nie pamiętam, żeby ktoś robił takie protesty na film o Wałęsie? Osoby które oceniły ten film na 6 i wzwyż mają do tego prawo. Tak samo jak Wy macie prawo do oceny 1 czy 2.. Ale do chu.ja nie macie już prawa tak drzeć mord i pisać "usuń konto" bo ktoś ma inne zdanie niż Ty. To już jest nie logiczne. Jesteśmy jednym narodem i powinniśmy się szanować. Nawet jeżeli mamy inne poglądy polityczne. A jeszcze pozostaje jedna sprawa. Nie interesuje Cię film? Nie podoba Ci się? To go kur.wa nie oglądaj! Po co oglądać film zakładając, że się nie spodoba?! Przecież to się nie trzyma kupy. Ja rozumiem, że krytyk idąc na film, i ten film mu się nie podobał. To taka osoba no już musi ocenić ten film na 1, 2 , 3 czy może i 4. Tak samo Ty na Filmwebie też możesz go tak ocenić. Ale po co będziesz darł się na pół forum, że "usuń konto" albo coś w stylu NIE IDŹCIE NA TEN FILM BO JESTEM LEWAK I TAK MÓWIĘ. To już się na prawdę robi irytujące. Takie coś powinno być badane pod kątem zaburzeń psychiki.
"Są osoby które zdanie powielają z TVN'u/ Wyborczej czy innych shitów." Nie oglądałem TVNu od roku, wyborczej nie czytam. "Każdy ma swoje zdanie." moim zdaniem powinien usunąć konto a film to dno. I poczytaj moje wypowiedzi i mój temat, rzadko wspominam o polityce, zanim dostaniesz kolejnego bólu dupy. "Nie interesuje Cię film? Nie podoba Ci się? To go kur.wa nie oglądaj! " A ja Ci powiem że oglądałem film, bo zawsze wystawiam oceny po oglądnięciu. A swoją drogą co to za zj.ebana logika? Nie podoba się to nie oglądaj, nie podoba się to nie czytaj.... żeby wyrobić opinię TRZEBA DO KYRVVY NĘDZY COŚ WIDZIEĆ OD A DO Z.
No dobra. Ale nie musisz drzeć mordy na pół forum jaki to ten film jest gówniany. Niektórym się może podobać. I NIE MOŻESZ kazać tak z dupy komuś usunąć konto bo się nie zgadza z twoją opinią na temat tego filmu. Lepiej przyznaj, że Cię poniosło i skończ temat. A nie będziesz próbował przeforsować swoje błędne mniemanie.
Co? "drzeć mordy na pół forum jaki to ten film jest gówniany. " le pisałeś sam że każdy ma prawo do własnej opinii czy jak to ująłeś swoje zdanie, moim jest że film jest gówniany i będę to pisał skoro wystawianie 10/10 i gadanie że film pokazuje prawdę jest w porządku. Oni pierdoIą o polityce, dają jakieś linki do stron z wypowiedziami jakiś pisowców co niby wszystko w filmie mają potwierdzić. Dlatego twierdzę że powinni takie konta usuwać, bo robią gównoburzę pod forum jak jeden typek co zaspamował pół filbwebu (serio w wielu forach go widziałem) tematami w których nazywał redakcję Kurvvami, pedałami itd, dlatego że Smoleńsk ma 2.9/10. Jeśli tobie przeszkadza to że kazałem jakiemuś matołowi usunąć konto bo pisze głupoty a takie tematy Ci zwisają (no nie widziałem Cię w podobnej postawie nigdzie) to trochę dziwne.
Ale kufa nikt kto ocenił ten film pozytywnie nie pisze w każdym wątku jaki ten film jest zaje.bisty. A ty kufa już sam nie liczę ale piszesz w co drugim wątku jaki ten film jest gówniany. Więc może trochę pokory a nie będziesz robił teraz z siebie idiotę. I ten gościu nie jest matołem. Ja nie widziałem, żeby On z dupy tak kogoś wyzywał czy coś. Nie. On odpowiadał grzecznie na grzeczne wypowiedzi. I chamsko na chamskie wypowiedzi. Zastanów się może trochę i napisz coś z sensem. Bo jak na razie to piszesz dyrdymały. Nie. Nie możesz pisać komuś "usuń konto". To tak jakbym ja Ci powiedział SPAL SWÓJ DOM albo ZABIJ SIĘ. Ogarnij dupę i przyznaj rację. Albo kufa nie wiem. Nie lubię jak ludzie robią z siebie idiotę w ten sposób. Ja już na pewno nie chcę się szarpać czy coś. Ja chcę, żeby ludzie (którzy jak mniemam) są, inteligentni, nie robili w taki sposób z siebie idioty. Są pewne granice, których lepiej nie przekraczać.
"Ale kufa nikt kto ocenił ten film pozytywnie nie pisze w każdym wątku jaki ten film jest zaje.bisty. " Eustachy pisze :) " Zastanów się może trochę i napisz coś z sensem." Pod tematem gdzie widzę ocenę 10/10 nie umiem pisać grzecznie i z sensem, no sorry. A wiesz czemu?
Jak zacząłem tu pisać chciałem pisać o filmie, napisałem coś i od razu jakiś przyjem zwyzywał mnie od KODOWCÓW, POwców i jakiś TVNów, serio? Mama z takimi ludźmi pisać normalnie? Jeszcze ten wysyp kont z przedziału 8-20 września 2016 roku. Proszę Cię.
Ja naprawdę mogę pisać normalnie i na temat wdawać się w dyskusję, wymienić argumentami, ale cóż, nie tu bo tu się nie da, patrz niżej, nie trzeba daleko szukać:
"Kapitan_Jack_ w odpowiedzi na post: WTTW_FILM | 4 dni temu
ocenił(a) ten film na: 9
Tu nie chodzi o grę aktorską tylko wielką tragedię w historii naszego kraju."
I kolejny post:
"Kapitan_Jack_ w odpowiedzi na post: TyrionLanister | 4 dni temu
ocenił(a) ten film na: 9
Propaganda?! To ty rozsiewasz propagandę ruski trollu."
Jak Cię widzą, tak Cię piszą. No sorry ale zauważ, że pierwsze co to nawet ja pomyślałem, że jesteś TVN'owym czy z Wyborczej trollem. Może trochę grzeczniej i bez tych jeb.anych hejtów. No bez przesady ale kurde nie musisz pisać pod każdym postem jaki ten film jest gówniany. Załóż jeden wątek. I tam opisz to co Ci się w tym filmie nie podobało. Bo to jest nie logiczne to co robisz. To wygląda jakbyś chciał wbić każdemu komu ten film się podoba swoją rację. No sorry ale tak się nie da.
"Załóż jeden wątek. I tam opisz to co Ci się w tym filmie nie podobało. "
Wiesz, jest mój jeden wątek, jeden na tym forum, i nie ma tam słowa o polityce.
"Jak Cię widzą, tak Cię piszą." I dobre podsumowanie, bo wiele osób na forum pod ty filmem mnie nigdzie indziej nie widziała, a szkoda.
"To wygląda jakbyś chciał wbić każdemu komu ten film się podoba swoją rację. No sorry ale tak się nie da." I nikomu nic nie wbijam, ale cholernie dziwią mnie 10/10, za co aż tyle?
I nigdy nie dostałem czysto filmowo argumentacji jak z tymi amebami (sorry za kolejną obelgę ale jak napisałem pytanie do kogoś "10/10, weź mi napisz za co tyle?" nie pisząc słowa o polityce dostałem odpowiedź: "za wspaniałą historię i że w końcu jakiś film pokazuje prawdę"), zawsze były to odpowiedź polityczne. A wracając do usuwania konta, przydało by mu się:
A co Ci będę pisał, przejedź niżej a jak Ci się nie chce, proszę bardzo:
WTTW_FILM w odpowiedzi na post: Kapitan_Jack_ | 3 dni temu
ocenił(a) ten film na: 2
A film downie ocenia się między innymi za grę aktorską -.- Za efekty, za dźwięk, za obraz fabuła to może połowa tej oceny, po chu.j ta skala 10 gwiazdkowa jak głupi ludzi nie umieją jej rozłożyć?
Smok_Eustachy
Smok_Eustachy w odpowiedzi na post: WTTW_FILM | 2 dni temu
ocenił(a) ten film na: 10
efekty 2/10
dźwięk 8.10
muzyka 9/10
scenariusz 20/10
gra aktorska 4/10 do 8/10
walory dokumentalne 5000/10"
Nawet o polityce nie zacząłem a tu mi o walorach dokumentalnych pisze (zamach). Serio? Po co takiego tu trzymać? Nadal mam nadzieje że to tylko troll.
Jezu. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. Ja nawet nie wspomniałem tutaj o polityce. Tylko o Twoim zachowaniu. Skoro masz swój wątek to po co kłócisz się o swoje zdanie z innymi? To jest całkowicie bez sensu.
"Skoro masz swój wątek to po co kłócisz się o swoje zdanie z innymi? " A ty masz swój? I nie kłócę się tylko staram się dyskutować. Wiesz to jest forum i mogę pisać pod tematami innych. No ale...
"Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. Ja nawet nie wspomniałem tutaj o polityce." Wiem i za to masz plusa, jeśli już karzesz komuś coś czytać jeszcze raz to ty przeczytaj mój post, chodzi mi o to że jakby nie zaczynali o polityce to nie robiłbym toxy, ale skoro zaczynają, to trudno, ja się nigdy nie powstrzymywałem słownie i nie zamierzam.
Wybaczcie, że się wtrącam, ale tak czytam i obiektywnie stwierdzam, że Twoje argumenty - snajper12331 są kompletnie nietrafione.
Napisałeś coś w stylu "Nie możesz pisać komuś, żeby usunął konto"
Dlaczego nie może? Przecież może to subiektywnie komuś zasugerować i nawet jeśli to zrobił, to przecież nie zmusi tego człowieka do tego czynu. Nie jest rozkaz, tylko zwyczajna forumowa sugestia, a ktoś może się do niej zastosować lub też nie. Więc nie bardzo rozumiem skąd Twoje oburzenie co do tejże sugestii, bo rozkazem nazwać tego nie można.
Druga sprawa, jesteś hipokrytą, gdyż nawet widząc, że WTTW_FILM się z Tobą nie zgadza, to piszesz mu teksty w stylu "ogarnij dupę i przyznaj racje", co się kłóci z Twoją główną argumentacją.
"Nie lubię jak ludzie robią z siebie idiotę w ten sposób." Bezpodstawnie obrażasz używając bezczelnej manipulacji.
I na koniec, każdy ma prawo do pisania tutaj czegokolwiek i jeżeli ktoś argumentuje swoje wypowiedzi logiką tak jak robił to użytkownik WTTW_FILM, to TY - snajper12331 nie masz prawa się do tego przywalać, co jednak zrobiłeś, udowadniając jak wielkim hipokrytą jesteś.
Pozdrawiam.
Źle dobrałem odpowiedzi, ale jasno i klarownie wyjaśniłem do kogo kieruję wypowiedź, także myślę, że to pozostanie bez uwagi.
A film downie ocenia się między innymi za grę aktorską -.- Za efekty, za dźwięk, za obraz fabuła to może połowa tej oceny, po chu.j ta skala 10 gwiazdkowa jak głupi ludzi nie umieją jej rozłożyć?
efekty 2/10
dźwięk 8.10
muzyka 9/10
scenariusz 20/10
gra aktorska 4/10 do 8/10
walory dokumentalne 5000/10
Eustachy, udokumentuj Smoku kochany rozmowę śp. Lecha Kaczyńskiego w języku angielskim.
Kiedykolwiek, z kimkolwiek, gdziekolwiek.
Film "Smoleńsk" jest zbyt daleko idącą hagiografią, również w tym aspekcie.
Zgadzam się ze smokiem, oceniając ten film na 9 oceniałem go pod względem faktów i autentycznych wypowiedzi, które dotyczą naszej wielkiej tragedii narodowej. Jest to film pod wieloma względami para-dokumentalny.
A ty Academy.... co masz do śp. Lecha Kaczyńskiego? Człowieka odważnego, który mógł zmienić Polskę!
walory dokumentalne 5000/10 - Już Cię nie biorę na poważnie, serio? Co tam było dokumentem skoro żadna teoria o wybuchu nie była potwierdzona, jutro nagram film o UFO i mimo braku dowodów na cokolwiek będę go mógł nazwać dokumentem?
gra aktorska 4/10 do 8/10 - Chyba od 0/10 (fido) do 4 może 5/10 (ten od Kaczora)
scenariusz 20/10 - Tam był scenariusz?
https://www.youtube.com/watch?v=yeCtQPTA5BU
Ten film to jeden z wielu dowodów na istnienie UFO*.
Eustachy to śmieszek przecież.
*to żart
Znaczy nie sprecyzowałem, zrobię film że UFO wczoraj mnie odwiedziło. I odkryliśmy tunele czasoprzestrzenne, to nie byłby chyba dokument.... a jak śmieszek to spoko, już myślałem że ktoś jest takim głąbem.
Wrzutka o Błasiku w kokpicie była? BYła.
O kłótni z Protasiukiem?
O alkoholu?
Jak nie wyląduje to mnie zabije?
Przesłuchania siedmiogodzinne rodzin ofiar?
Profanacje zwłok?
Brak sekcji, zakaz otwierania trumien?
Prokurator Szeląg?
https://youtu.be/T6RPEVxL8aQ?t=526
Posłuchaj minutkę Smoku
Kajdaneczki?
No właśnie. Tym bardziej obrzydliwe jest strojenie się w piórka po jakimś czasie.
Film obejrzany i nie wiem dlaczego twierdzisz że ktoś go nie oglądał ? Co tak trudno dostępny ? pfff. I film to propaganda jak wielu tu pisze i jesteś głupi jak sie na to złapałeś
Przecież to film na rosyjskie zamówienie nakręcony, pliiz, nie bądź politycznym dzieckiem.
Sądząc po słowach jakie tu wypowiadasz to sądzę, że sam jesteś ruskim trollem lub kubusiem puchatkiem(pożytecznym idiotą). Jeśli tym drugim to polecam kanał idzpodprąd na YouTube
Nie przeginaj w ocenach. Poza L.Kaczyńskim byli tam choćby:
gen. Franciszek Gągor – szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego
gen. dyw. Tadeusz Buk – dowódca Wojsk Lądowych RP
gen. broni pil. Andrzej Błasik – dowódca Sił Powietrznych RP
wiceadmirał Andrzej Karweta – dowódca Marynarki Wojennej RP
gen. dyw. Włodzimierz Potasiński – dowódca Wojsk Specjalnych RP
gen. broni Bronisław Kwiatkowski – Dowódca Operacyjny Sił Zbrojnych RP
czyli komplet dowódców rodzajów wojsk, co paraliżuje na pewien czas sprawność armii. Akurat oni znaczyli bardzo dużo.