PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

Ciekawy jestem czy osoby, które oceniają film na 1 czy na 2 faktycznie go obejrzały :)

1337Phoenix

zatem wiele się zmieniło do czasów Minosa. Ostatnio na jednym końcu nici Ariadny był Minotaur, a nie film "Smoleńsk" c :

ocenił(a) film na 1
carol_the_cat

Jak byśmy sie spotkali na ulicy to byśmy inaczej porozmawiali. Poza tym, kto ocenia Casanova Federico Felliniego i Słodki film na 10? Rodzi sie tutaj stwierdzenie czystej impotencji sztuki filmowej. Chcialbym naprawde cie zobaczyc na ulicy, na mojej ulicy dzielnicy, lecz najpierw musialbym schowac wszystkie zeby w szklance.

Nie pozdrawiam

1337Phoenix

Znowu kmiocie na warunkowym przeklejasz ?

ocenił(a) film na 1
emigrant007

Dzieciaczku, jak już wyzywasz, to pokaż trochę inteligentnej retoryki, a nie pospolitego buractwa. Mogę się mylić, bo po prostu może już jesteś taki powierzchowny i pretensjonalny. Lakonicznie: po prostu debil. Udowodnij mi, że jest inaczej, debilu. Boże, ile we mnie jest klasy, tak jechać plebsa z gracją, który posługuje się ironią na poziomie 5 latka. Taki się już urodziłem - naturalny
Nie czujesz się przeciętny częstując mnie takimi ubogimi postami w konwencji plebejskiej typu "Co ćpałeś?" lub "Zmień dilera!" albo "Daj trochę!". Kompromitujesz się w moich oczach, a zyskujesz w oczach kolegów. Niech wychwalają twój majestat. Każ im klękać, niech wyznają twoje bóstwo.
Wow, nie spodziewałem się tak złożonego tekstu z mojej strony. Obawiam się, że mogę cię zbytnio przeciążyć (jestem świadom, że próg twojej inteligencji to 100 IQ), więc najcięższe działa zostawiam na potem hahahaha.

W sumie, słaby z ciebie przeciwnik, taki podwórkowy klaun, który pozostaje jakieś 3 sigmy za jakością moich postów, więc na razie.

Aha! Rób screeny, szybko idź powiedzieć kolegom jakiego debila spotkałeś, a oni przytakną "NO NO, DEBIL".
Eh, zaskakuję dzisiaj siebie. Jeszcze jedno. Jakby była apokalipsa zombie, to ja byłbym Rickiem Grimesem, a ty zombie. Co za symbolizm i analogia.

Więc oceny te są wystawione subiektywnie, a powinny być wystawiane obiektywnie. Fabuła w Avengers jest żałosna, niczym apropak. Producenci bardziej powinnie arjbatjować nad fabułą, a nie wystawiać afere bęckową w inteligencje widza, ale niestety; producent to niezły aparat/agregat i chodzi mu tylko o zielone. A ty sie tak nie pruj bo puzon wejdzie.

Nic mi na to nie odpowiesz, bo twój umysł poddano dzisiejszej i powszechnej indoktrynacji, jaką jest telewizja i propaganda. Częstuj mnie ubogimi frazami typu "twój stary", którymi się kompromitujesz w moich oczach, a zyskujesz w oczach przyjaciół.

1337Phoenix

>Poza tym, kto ocenia Casanova Federico Felliniego i Słodki film na 10?
zdaje się, że ja. Pytanie brzmi - dlaczego masz z tym problem, kwiatku?

ocenił(a) film na 1
carol_the_cat

Jak to czytam to mam ochote wypić bank baniek, bardachować się przez 5 minut po czym bachnąć się na struny. Takich agregatów prądotwórczych jak ty wyjaśniały anioły będac po bejcy. Taki beret jak ty bez kiciora powinien bawić się puzonem, a nie brać się za ocenianie filmów. Bez błachu, jak by anioły to widziały to by nie było takiego aparatu.Czy mi się wydaje czy ty brandzlujesz sie czytając moje wypowiedzi? Nie rozumiesz co do ciebie pisze czy co? Jakie to jest bure, az chce zobaczyc bude. Pewnie w budzie trafil bys do bunkra. To ty taki dzwonek jesteś czy tylko niegrypsujący? Bo już nie jarzę.

1337Phoenix

>Czy mi się wydaje czy ty brandzlujesz sie czytając moje wypowiedzi?

oczywiście, niech rękę podniesie ten, który tego nie robi. Jesteś imponująco odklejony.

ocenił(a) film na 1
markus092

Podobne pytanie padało w zakładkach poświęconych filmom Pokłosie i Ida.

ocenił(a) film na 2
markus092

A nie zastanawiasz się nad tym, dlaczego tak mało osób obejrzało ten film i równie niewiele chce go zobaczyć?
Ocena oceną, ale 7 tysięcy ocen i 9 tysięcy "chcę obejrzeć" to bardzo mało. W przypadku najbardziej nagłośnionego filmu ostatnich lat - porażająco mało.

ocenił(a) film na 6