PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33418}

Spun

2002
7,0 7,7 tys. ocen
7,0 10 1 7725
4,7 3 krytyków
Spun
powrót do forum filmu Spun

co z wami?!

ocenił(a) film na 10

Nie rozumiem dlaczego ludzie tak uparcie porównują tego typu filmy do Requiem for a dream.
Okej, fajnie, że go widzieliście i uznaliście za ''zajebisty'' ale to do cholery nie jest żaden wyznacznik, żaden ''klucz''.

Nie widzę żadnego związku między jednym a drugim.
Zaprzestańcie z tymi ograniczeniami drodzy moi ! ! !

ocenił(a) film na 8
sup3r_51ck

Nie widzę żadnego związku między jednym a drugim.

film o ćpaniu, pomyśl.

ocenił(a) film na 10
WodaMoralna

myślę, dlatego nie rozumiem dlaczego każdy film w którym się ćpa wrzucany jest w szufladkę Requiem for a drem.

ocenił(a) film na 8
sup3r_51ck

To są jednak różne filmy, mają inne podejście i przesłanie. Requiem jest bardziej na serio, Spun jest bardziej awangardowy, opisuje jakąs tam historię, bez większego morału. Ja bardziej cenię sobie właśnie Spun, bo ma trochę humoru, bardzo podoba mi się montaż (te scenki z policjantami są genialne :D) i nie jest tak schizujący.

Nocturne

Właśnie tak jak napisał Nocturne - jest to film zupełnie inny - Las Vegas Parano też ćpają i co? Też ZUPEŁNIE co innego.

ocenił(a) film na 10
sup3r_51ck

hahaha widzę, że wg niektórych np Human Traffic można porównać do Skazanego na Bluesa bo przecież tam też uwaga uwaga ĆPAJĄ !

ocenił(a) film na 8
sup3r_51ck

Porównywać nie ma sensu.
No tak , inne podejście , inne przesłanie, ale dalej WSPÓLNYM MIANOWNIKIEM są DRAGI.
Jakże jestm miłośnikiem kina 'narkotycznego' i z czystym sumieniem wsadzam requiem, lvp,spun,heroine,trainspotting do jednego folderu