PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33418}

Spun

2002
7,0 7,7 tys. ocen
7,0 10 1 7725
4,7 3 krytyków
Spun
powrót do forum filmu Spun

to jest metamfetamina, która prawie w ogóle nie jest znana w polsce podobnie jak crack,
gdyż kultura narkomanów skupia się na heroinie i morfinie.
metamfetamina działa dłużej i mocniej i o wiele bardziej wyniszcza uzależnionego.

Meta to jeśli dobrze kminię to taka żółta, podobno odpad po robieniu fety czy cuś w tym stylu, popraw mnie jeśli się mylę :) Mocniejsza od tej zwykłej, fakt :) btw Polska (przynajmniej parę lat temu) miała najlepsze ścierwo zaraz po ruskich. Filmu jeszcze nie oglądałem, ale powiem ci, że teraz w Polsce najpopularniejsze są MJ, Koko, dropsy, no i ostatnia "moda" czyli dopalacze. Opiaty o których mówisz były popularne kiedyś, teraz w większości wypadków napier.... się brauniarzy.
P.S. Nie jestem hardcorowym userem (może kiedyś trochę się w to bawiłem :)) po prostu żyję w takim miejscu, gdzie wiadomo ocb.
peace

użytkownik usunięty
Koziol_7

chodzi o krysztaly z meta, ja sie wstepnie pali na srebrze i reakcja jest zblizona do cracku (no i heroiny)
im bardziej czysta meta tym wieksze krysztaly potem mozesz je rozwalic i wciagnac.

ocenił(a) film na 7

Kacper P nawet tutaj. haha :D
W Breaking Bad robią mete ;)

Koziol_7

Nie to nie odpad :) I wcale nie musi być w krysztale jak pisał Kacper, a i można otrzymać z efedryny. W Czechach łatwo dostępna.

użytkownik usunięty
jest_jak_jest

no tak to jest bardzo łatwy do otrzymania narkotyk bo jest robiony po prostu z najnormalniejszych tabletek które nie pozwalają zasypiać.