Genialna gra aktorów,dobra reżyseria jak i montaż,scenariusz adaptowany,fantastyczna muzyka która wspaniale współgra z obrazem,charakteryzacja na najwyższym poziomie i najwazmiejsze-klimat-da sie odczuć ogromny niepokój jaki nawiedza te miescine.Pozdrawiam wszystkich którzy są miłosnikami tej świetnej produkcji.
dokładnie zgadzam sie z tobą, przejmujacy film z niesamowitym klimatem , po prostu napiecie wisi w powietrzu , super aktorsko 10/10 . Pozdrawiam
Również pozdrawiam-szczególnie,że już coraz mniej widze milosników tego świetnego horroru.
a wiesz na pewno że ten chłopiec to nie żyje , to był corey haim , aż mi łza poszła jak sie dowiedziałam. jakie jeszcze lubisz horrory z tego okresu?
Dopiero teraz przeczytałem twój post.A wiesz na co zmarł?I a propo horrorów z lat 80-tych 90-tych jest tego tak wiele,ze nie ma sensu zebym zaczął je wymieniac;)
pozdrawiam również, ogladałam wczoraj horror CHRISTINE z 1983 roku , super, efekty na miarę tego roku ,polecam .
Oj,nie musisz polecać,film znam bardzo dobrze.Masz racje co do efektów,są nadal niesamowite,zresztą cały film bardzo dobry.Pozdrawiam ponownie;)
Akurat te dwa filmy oglądałem w "kółko",są częścią mojego dzieciństwa z odtwarzaczem VHS;)
wow, to mamy podobne gusta też miałam na vhs ale tylko : Srebrną kulę" , miło mi że zaprosiłeś mnie do grona znajomych :) pozdrawiam
A ja dziekuje za przyjecie zaproszenia-Boze,jak kulturalnie sie zrobiło,zupełnie jak w EMPIK-u;).Sprawdzałem twoje filmy i z czego najbardziej sie ucieszyłem to ocena twoja filmu "Stephen King's:IT"-bo dla mnie klimat w tym filmie to prawdziwa magia(oczywiscie "mroczna magia" heheheh).
dla mnie to przyjemność mieć takiego znajomego, a ja zobaczyłam Twoje, to szok ! Lubisz :" co udzie powiedzą " hiacynta bukiet na medal , i ta rodzinka , dobry angielski humor!!! No mamy ten sam gust na bank !!!