To coś (bo nie obrażajmy filmu urzyczając temu nazwy) LUCAS by dostał zawału jakby to zobaczył. Dziwię się, że ich nie pozwał ;] a tak naprawdę to opis jest ni z gruszki ni z pietruszki. Trailery sa owszem do filmu fanowskiego ale napewno nie do tego!!! To są kpiny!!!!!!! Wnętrze statku z tektóry...eh...narysowali nawet komputer, a raczka pilota jest zrobiona z miotły (BRAVO ZA INWENCJE :/)Piesek który lata i zaczyna skakać na 'pseudobohaterów'. Ludzie w tle przechodzą. Widać notorycznie cień kamery. Wklejone sceny są paskudne. Płakać się chce jak się słyszy w tym muzyke Johna Williamsa! A juz wyc i rozpaczać jak widzi się przydomek STAR WARS na początku!! Jeden wielki plagiat i pomyłka! Widzę, że twórcy zrobili sobie kilka kont i zaczeli oceniać ;/ BEZWARUNKOWE i BEZAPELACYJNE 1 (szkoda ze nie ma minusowych ocen)
ps. widać, że ten pseudo jedi to wielki inteligent (jak kończy pierwszą...eh...kwestie to patrzy w góre jakby szukająć w pamięci i uśmiecha się jak dziecko, że niczego nie pominął) PANOWIE ŻENADA!!!!
Nie widziałem tam żadnych pań. Kiedyś brałem udział w filmie 'amatorskim' doskonale zmontowanym bez żadnych takich pomyłek. Nie wiem czemu, ale jak się chce to naprawdę można się postarać. A najbardziej to interesuje mnie czemu TRAILER i OPIS jest nie z tego filmu?
A ja też nikogo bym nie nazywał 'szowinistą prostym' nie będąc w temacie bezpośrednio :)
User bick, szowinista prosty, zwracał się do innych userów per Panowie, pomijając całkowicie Panie, które być może również czytają Filmweb.
A o tom, że niektórzy nie potrafią powiązać opisu i trailerów z filmem, mogą mieć oni pretensje wyłącznie do swojej inteligencji i znajomości tematu.
Hejka! Mój Brat (Bick) sie nie przelogował i odpowiedział na moim loginie. Nie oglądałem filmu i nie wiem o co chodzi. Tak to jest jak się kożysta z jednego kompa :-). Jednocześnie mój Brat to kinoman i raczej wie co pisze jak pisze o filmach :-). A STAR WARS to LUCAS i nikt inny nie może używać jego nazw, to chyba gwarantuje prawo o znakach towarowych :-)
Razem z bratem możecie spędzić troche czasu ze słownikiem ortograficznym. Nie dość, że nauczycie się tajemnej sztuki zapisu trudnych wyrazów, to jeszcze zacieśnicie wiezy rodzinne :)
Pozdrawiam serdecznie ze zwyczajową dozą upierdliwości.