A ja się nie dziwie że ludziom się nie chce uzupełniać wpisów, bo to prawda, masa jest tutaj takich pustych opisow, i powiem ci dlaczego im się nie chce, ja raz znalazłem taki film i postanowiłem uzupełnić, nie wiem czy wiesz czy nie ale jak się dodaje coś na temat filmu to trzeba podać żrudło z jakiego się czerpało konkretne informacje, więc znalazłem plakat w odpowiednim rozmiaże, na jakiejś stronie o filmach (mnustwo ich w necie) przetłumaczyłem na polski opis fabuły z IMDB, całą obsade, producentów i od ilu lat jest film, potem to miało pujść do któregoś z moderatorów żeby zweryfikował czy się zgadza (po to żrudło kazali podać z kąd się brało) no i mi zaliczył tylko od ilu lat jest film, reszta w plecy, natomiast jak wszedłem na opis filmu A sound of thunder z tego roku i przeczytałem opis fabuły to myślałem że z krzesła spadne, tak się składa że widziałem gniota i pierwszy z trzech opisów kompletnie nie zgadza się z fabułą, jest wyssany z palca, a mimo to jakiś moderator zaliczył, więc jak tu takie akcje odchodzą to ja się nie dziwie że się nikomu nie chce wypełniać luk.