PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=877363}

Starcie

Encounter
2021
5,8 1,6 tys. ocen
5,8 10 1 1559
6,3 3 krytyków
Starcie
powrót do forum filmu Starcie

Nie Polecam

ocenił(a) film na 3

Ja rozumiem kwestie gustu, nie chce oceniać tych którym sie to podobało. Moje odczucia są takie. Nie przetrwałem tego filmu. To historia o robakach, nie widzę tu sience fiction. Bardziej mi sie to kojarzy z produkcją bollywood, brakuje jeszcze kolorowych strojów i tańczących Indyjskich aktorów. Ja oceniam na 3

ocenił(a) film na 9
Gandzia29

O robakach? A nie o traumie wywołanej wojną? Świetna gra aktorów, film głęboki i przejmujący. Opis bezsensowny i karoseria bo później oglądają go dzieci i w ogóle nie rozumieją. Ok, jednak każdy ma prawo do własnego zdania. Pozdrawiam.

propaganya

Ja już po 30 minutach filmu wiedziałem w jakim kierunku to będzie zmierzać i się nie myliłem. Miałem nadzieję na końcu na jakiś twist jak w Cloverfield Lane 10, no i się zawiodłem. Dlatego 3/10, a mogłem ocenić jeszcze niżej, ostatnią godzinę oglądałem już z lekkim zazenowaniem. Spencer i Ahmed chyba zagrali w tym czymś z braku innych lepszych ról. A poza tym muzyka i scenariusz w tym filmie to jakieś nieporozumienie.

ocenił(a) film na 9
Gandzia29

*Kategoria hehe:) oj

ocenił(a) film na 8
Gandzia29

Widzę, że kolega nawet nie wie co oglądał... Nie zrozumiałeś filmu to zostaw bez oceny, nie zaniżaj średniej niepotrzebnie.

ocenił(a) film na 3
qiks33

to jest moja ocena i moje zdanie, ja nie oceniam waszego gustu, mi sie poprostu nie podobał. Przestańcie patrzeć na ten komentarz swoim ego.

ocenił(a) film na 8
Gandzia29

Twój komentarz dot. filmu był prostacki, więc nie oczekuj, że ktoś ci przyklaśnie.

ocenił(a) film na 3
qiks33

Prostacki jest twój komentarz, mam prawo do swojej opinii, i bede jej bronił przed takimi ludźmi :)

Gandzia29

gdzie ty tam widzisz pokrewieństwa z filmami bollywoodzkimi? xD

ocenił(a) film na 3
miko1980

Wystarczy popatrzeć na głównych aktorów

Gandzia29

hahahaha, nie no serio? glupszej odpowiedzi dawno nie widzialem xD

ocenił(a) film na 7
Gandzia29

Mam duze podejrzenia ze jestes trollem no bo jak mozna nie docenic gry aktorskiej,nawet ci dwaj chlopcy daja rade,jak mozna nie docenic zdjec i muzyki i waznego przeslania?Niepojete...

ocenił(a) film na 7
Gandzia29

Coś mi tu rasizmem zajeżdża. To aktorów o "nieeuropejskiej" urodzie wpychamy do szufladki z napisem Bollywood? Trochę to niefajne.

ocenił(a) film na 3
zbigniew_

Nie zesrajcie sie tam ze złości :) ten film to dno i nie tylko ja tak go oceniam.

ocenił(a) film na 8
Gandzia29

Ty nawet tego filmu nie widziałeś. Jestes nikim zniechęcając do tak dobrego kina tylko dla tego ze zobaczyles w nim rodzinę hindusów. Polska świnia i tyle.

ocenił(a) film na 8
Gandzia29

Więcej jaraj

ocenił(a) film na 3
sebo8110

A ty ewidentnie ograniczony, skoro jedynym sposobem żeby mi dopiec jest obrażanie mnie z powodu nicku, który z marihuaną nie ma nic wspólnego tyle, że podobnie sie zwie. Inni mają chociaż jakieś argumenty i gdyby z nimi dłużej podyskutować, to może by mnie przekonali do zmiany zdania. Leczy ty ewidentnie przyszedłeś tu obrażać innych.