PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96204}

Starsky i Hutch

Starsky & Hutch
2004
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32513
5,0 15 krytyków
Starsky i Hutch
powrót do forum filmu Starsky i Hutch

nie jest to wybitne dzielo, ale jest sympatyczny, i milo sie oglada. na pewno nie uwazam zeby to byl zmarnowany czas. film jest lekki, z humorem, ale bez przesady. pierwsza polowa troche nudna i powolna, w drugiej akcja sie rozkreca. generalnie polecam.
aha, czy ktos wie o co chodzi z tymi 'sobowtorami' na koncu filmu??

ocenił(a) film na 6
migawka

Ja bym dał punkcik wiecej za Bena Stillera. Jak dla mnie - jesli wystepuje, w filmie to mozna liczyć na dobry humor. O co do sobowtorów - to były oryginały :)

kilroy

aha, no tak :] nie ogladalem serialu

ocenił(a) film na 6
migawka

Film nie jest zly ale spodziewalem sie wiekszej ilosci humoru i akcji. Ale jest fajny klimacik i przyjemnie sie oglada, i ten samochod :] Pewnie dlatego ten sobowtor pod koniec. Taki pozytywny akcent na zakonczenie filmu smutno by bylo jak by Starsky stracil swoja "fure" .

Pozdro

ocenił(a) film na 8
Strzalek21

Fajny lekki film czego chcieć więcej? a i jeszcze Snoop Dog, może aktor z niego nie najlepszy ale fajną miał rólkę, podobał mi sie jako Miś Przytulak:))) 8/10
pzdr

migawka

Zgadzam się, film do obejrzenia w letnie popołudnie, przy przysłowiowej 'szklance mleka i ciasteczkach' :)
To jest lekka komedia, a nie kino akcji, więc czego się spodziewać :)
Aktorzy grali DOBRZE. W niektórych momentach można było się pośmiać.
Poza tym, jak można nie pokochać takiego duetu, jakim był Starsky i Hutch... nie zapominając o Przytulaku :)
7/10