6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24570
4,0 6 krytyków
Stay Alive
powrót do forum filmu Stay Alive

10/10 !!!

ocenił(a) film na 10

Arcydzieło jeżeli chodzi o horror! Film jak tako podobał mi się 8/10 ale przecież w horrorze nie chodzi o to, żeby film się podobał. Od bardzo dawna nie obejrzałem tak straszego horroru, przy którym się tak bardzo bałem!!! REWELACJA 10/10. SERDECZNIE POLECAM!

ocenił(a) film na 2
buchy7

Jezu, ile ty masz lat? 14? :| Bo chyba tylko taki wiek by cię usprawiedliwiał :P

Argasek

Przecież to prowokacja. Nie nabierać się.

ocenił(a) film na 5
kuruku

Chyba jednak nie prowokacja bo dał mu 10/10 :D lol

ocenił(a) film na 2
buchy7

buhahahhaaahaahaha, to już gumisie są bardziej przerażające od tego "horroru" .

ocenił(a) film na 1
buchy7

w tym wypadku powinny być noty ujemne....ale nie ma,dlatego dałem 1pkt.
,ale dzieciaki i tak zawyżyły ocenę.Na IMDB już tak dobrze mu nie poszło(4,1)

ocenił(a) film na 7
Green_4

Na IMDB Elastyczni [Incredibles] mają 8,2 a Kroniki Narni 7,2.
Może i to są fajne filmy ale jeśli któryś a nich powinien mieć 8 to na pewno powinny to być Kroniki.
Nie widzę powodu abu IMDB podawać za jakiś wzór.

ocenił(a) film na 1
P_A_W_E_L

oba filmy są dla dzieci,i raczej dzieci je oceniają.
Nie widzę powodu żeby podawać je jako przykład.

buchy7

no film daje rade choc oparty nagrze komp ale jest oki fajnie sie oglada rowniez polecam <lol>

buchy7

ja sie bałam (mam 17 lat w razie co) nie cały czas ale były takie sceny. Mi sie podobał. Nie jestem krytykiem daje 7/10

ocenił(a) film na 3
brechta

ja natomiast nie jestem dzieciakiem(19lat), nie przestraszyłem się, nie licząc 2 może 3 odruchów warunkowych, ale powiem, że mi film się podobał i nie widzę powodu, żeby mu dosalać. Dla niektórych przerażający horror, dla mnie niezły, nawet jeśli baaardzo odbiegał od prawdziwej historii zawartej w fabule.

ocenił(a) film na 8
Freak_On_A_Leash

Argasek, czepianie się do wieku jest dla mnie tym samym co marna prowokacja. Podzielam Twoje zdanie wszakże bardziej (typowy błąd ort. dzieci), ale co nas to może obchodzić? To jego zdanie i jego opinia. To jego wypowiedź, a jak dotąd nie została zablokowana (w końcu mamy demokrację) no to chyba na prowokację nie wygląda.

Reasumują mogę śmiało się do czegoś przyczepić... A jest to link (na górze Twojej strony (a raczej bloga); źródło: Twój profil na filmwebie), który przekierowuje mnie na grono.net, gdzie średnia tam wchodzących i rejestrujących się tam osób nie przekracza lat 15... Ale nie będę taki i się nie czepiam.

ocenił(a) film na 1
buchy7

ten film to jedne wieeelkie nieporozumienie i jako takie je traktuję. u mnie 1/10 no mercy.