film bardzo mi się podoba, może dlatego ze temetyka jest inna niż wszystkie do tej pory... zawsze tylko domy, duchy i straszące dziewczynki... to sie zaczęło robić nudne, ten film jest o czymś zupełnie innym dlatego uważam go za bardzo dobry:))
Masz racje - liczy się przede wszystkim to że ten film sie wyróznia fabułą od innych. no i fajne sceny śmierci bohaterów...
też 10/10
Zgadzam się z wami zważywszy na to co w ostatnim czasie nam serwują film jest dobry i miło się ogląda.Brak w nim przesadnych scen zabijania gdzie można często spotkać w innych produkcjach pseudo horrorów .Może ocena 10 to troszkę lekka przesada ,ale na 6,5 zasługuje.
że jest o czymś nowym ok ale to nie znaczy że to arcydzieło tylko kicha jeżeli mu dajesz 10/10 to coś nie zbardzo tylko z kim? znaczy z czym ;P z filmem oczywiście :) Malcolm przeżył to chyba najdziwniejsze plus to zakonczenie
daje 5/10 a 6,5 to jest max na film na jeden raz
aż żal że zmrnowali taki pomysł ;/
Mi się ten film bardzo podobał,były w nim fajne sceny...jestem ciekawa czy naprawdę ta gra istnije,bo czytalam,że już próbują ją stworzyć.10/10
Mi również film baardzo się podobał! Jeśli ktoś lubi horrory, to naprawdę rewelacja, polecam, i daję 9/10!
również mi sie podobał. bardzo fajny pomysł na film związany z grą komputerową :) 9/10
No jeżeli 'm jak miłość' ma u Ciebie 8 a 'Legalna blondynka' 9 to Twoja ocena mnie nie dziwi:)
godzina filmu minela a ja zrobilem sobie przerwe. nie daje rady, ten film w ogole mnie nie wciaga. gra aktorów na przecietnym poziomie, historyjka hmm jakbym juz gdzies to widzial, moze tylko tlo do historyjki lekko nowatorskie. efekty daja rade. ale calosc jest dla mnie mizerna. 4/10