Co prawda mało jest dzisiaj "prawdziwych" horrorów ale ten nie był aż tak zły. Fakt nie było w nim zbyt wielu powodów do strachu, lecz można było poczuć napięcie. Fabuła była ciekawa. Przynajmniej nie był to horror, w którym chodziło o pokazanie rzezi i litrów krwi...Przecież w tego typu filmach nie chodzi o to, aby wzbudzić obrzydzenie tylko strach.
Nudna fabuła, zero napięcia i klimatu, nie ma też nic dla miłośników gore, taka kupka raczej.
Obejrzałam go wczoraj- miałam nadzieję, że się trochę poboję a tu nic! Ogólnie nie wiem dlaczego nazwane zostało to mianem horroru. Fabuła może i fajna, ale horror to ot nie był ;/
a co wy ludzie uwazacie za horror takie tytuly jak "hostel" czy inne badziewie tego typu ten film zostal zrobiony nie poto zeby straszyl niewiadomo jak chodzilu w nim raczej o fabule nakrecili film o grze a nie o ludziach ktorzy wybieraja sie na wycieczke i gina przez jakiegos sadyste i zawsze w ten sam sposob cycata lala biega po lesie i sie wywraca lub ucieka do domu jeszcze na pietro i chowa sie do szafy myslac ze morderca jej nieznajdzie to sa raczej dlamnie smieszne filmy mi "stay alive" sie podobal i czekam na taka gre bo i wnia bym zagral
ps dobre horrory jak chce ktos obejrzec polecam egzorcyste jeszcze 1 czesc bo jest spoko ale watpie ze ktos ja zrozumie w dzisiejszych czasach piatek trzynastego lub koszmar z ulicy wiazow od takich filmow trzeba zaczas ogladanie horrorow a nie od masakry gdzie wzgorza maja oczy
Wiesz popieram cię w 100%. Mnie też się znudziło. Ale koszmar z ulicy wiązów. To jest film, zawłaszcza jedynka jak Freddy Kruger ciągnie Tinę po ścianie i suficie a za nią krew. Ach, pamiętam, jak obejrzałam to pierwszy raz, ale koszmary miałam. :) Dziś i ja obejrzę ten film, zaraz będzie w TV.
tylko że "wzgorza maja oczy" to akurat fajny film :P
a stay alive to gówno, które nie ma "ciekawej" tylko debilną fabułę, która na każdym kroku wkur...