6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24570
4,0 6 krytyków
Stay Alive
powrót do forum filmu Stay Alive

To miał być horror? Zero krwi, zero strachu, zero napięcia. Słabi aktorzy, marna muzyka, żenująca fabuła. Jumanji w wersji dla idiotów, z tym że Jumanji był miłym filmem familijnym, a ten gniot ....jego (reżysera) nieporadność w budowaniu atmosfery grozy nawet mnie nie rozśmieszyła (vide: Blood Ranch i filmy klasy B lub C).
To film kinowy. A na świecie robi sie sporo filmów zasługujących na szerszą dystrybucję lub szybszą polską premierę, ale nie - serwuje się nam taki szajs zza Wielkiej Wody. Zabijały strony www, teraz gra i co jeszcze? I biedna elizabeth bathory w tym wszystkim. taki amerykaniec przeciętny nie wie kto to był, nasi bohaterowie jakby ją znali z sąsiedztwa. Straszny film, tj. strasznie słaby, nijaki. Nie idzcie na ten film, głosujcie nogami, niech takie gówno nie będzie puszczane w kinach.
Gdzie prawdziwe kino grozy/horror? The Thing, Inni, Hellraiser I, Ludzie pod schodami...
Nudziłem się na tym filmie, gówno mnie obchodził los odpacykowanych bohaterów; dwie laski full makeup, mądraliński z czapką, co to k... jest? zero realizmu. sam z przyjemnością bym ich powyżynał i pomógł biednej elizabeth.

ocenił(a) film na 9
j_kolan

Oj zgadzam się z twoją opinia na takie filmy szkoda pieniędzy Blood Ranch, The Hamiltons, takie gówna to tylko amerkańcom mogą sie podobać ale prawda jest jedna tego szajsu się oglądać nie da. Jak mówiłem szkoda tych pieniędzy, zamiast produkować takie gówno to lepiej dzieci w afryce by dokarmiali chociaż by te pieniądze z pożytkiem wydali.
Czekam na konkretne kino grozy!!!