PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

wybieram sie do kina na ten film ale po przeczytaniu recenzji i niektórych wypowiedzi na forum zwątpiłam czy warto.....to czy on faktycznie jest taaaki beznadziejny??

ocenił(a) film na 6
imagination90

Jeśli taniec i muzyka to cały Twój świat - to warto :)

ocenił(a) film na 2
imagination90

Kolejna komercha promująca taniec ! Gniot jak jedynka - pomijając układy taneczne. A fabuła delikatnie zmieniona jedynka (kolejny film duplikat) jeszcze te nielegalne tańce w metrze ścigane przez policje to czemu nie wmieszali do tego jeszcze FBI i CIA co?.............. AHA i muzyka fajna

ocenił(a) film na 6
djmysiek

ja jestem fanem tańca i hip hopu, a ten film mi sie nie podobał... Byl slaby nie to co Step Up 1 czy Krok Do Sławy. Jedyny plus tego filmu to kilka fajnych piosenek i ostatnia scena bo reszta filmu nudna!oj bardzo...

imagination90

Jeżeli lubisz filmy dla młodzieży z, cóż, nazwijmy to niezbyt skomplikowaną fabułą charakterystyczną dla tego gatunku, to możesz się wybrać. Bo dla tych kilku scen tańca i fajnej muzyki nie warto, lepiej obejrzeć w domu, i wydać kasę na coś co naprawdę trzeba zobaczyć na dużym ekranie. Ja żałowałam, że tak nie zrobiłam.

ocenił(a) film na 10
imagination90

A ja myślę że warto abyś poszła obejrzeć ten film skoro w ogóle się nim zainteresowałaś. Są gusta i guściki. Niektórym film się nie podobał wcale, a dla Ciebie może stać sie ulubionym. No cuż...powinnaś sama go ocenić.

ocenił(a) film na 9
imagination90

tak jak już ktoś powiedział są gusta i guściki, pierwsza część step up, to było coś świerzego, tu jest coś co już widzieliśmy, jednak film pozostawia dobre wrażenie ze względu choćby na muzykę i taniec.

filemonek220

no właśnie jedynka mi sie podobała...chyba jednak sie wybiore i sama zdecyduje;) no bo wkńcu jednym sie może podobać a innym nie...:)

ocenił(a) film na 6
imagination90

... no i właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Nie można kierować sie poglądem innych, bo każdy inaczej spogląda na różne sytuacje. Chyba nie istnieje film, który spodobałby się całej widowni, czyż nie? Wiadomo, że 'Step up 2' będzie miał zarówno fanów, jak i anty fanów - tego nie da sie uniknąć :)