PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

szmira

ocenił(a) film na 3

to tyle :P Film nie spełnił moich oczekiwań

Dunadan20

Mam pytanie - A na co oczekiwałeś??? ..

ocenił(a) film na 1
maricla

Dla mnie cena 1/10. jest to jeden z najgłupszych filmów jakie widziałam....

ocenił(a) film na 3
Bellatrix_3

Ja się zgadzam, zero fabuły itd. 3/10. ;]

Zurawinka

Lepiej oglądać "Step Up 2" niż "High School Musical".

ocenił(a) film na 10
Lilly_13

haha prawda High School Musical to dopiero mozna krytykowac!!!!! STEP UP 2 RULEZZZZZZZZZ!!!!! xD

ocenił(a) film na 5
paulina99_91

Mówili nawet przecież w filmie "To nie High School Musical". Co prawda nie było tego w napisach w kinie, ale wyłapałam. Nie chce mi się powtarzać, ale... eh.

Zurawinka

Ludzie przeważnie wybierając ten film nie liczą na zapierającą dech w piersi fabułę, ale na niezwykłe widowisko taneczne. I ten film pod wzgledem tańca jest bosssski.

ocenił(a) film na 1
_Lillian_

jedno wielkie badziewie bo i tak jedno step ap by wystarczylo
dno totalne dla ludzi z woda zamiast mozgu patrzacych w tv w niedziele na tvn o 20 i tyle!

ocenił(a) film na 5
Dj_HelioS

A Wy nadal swoje. Jak raz mówią, to nie wstarczy?

_Lillian_

Film nie jest boski, taniec w nit tak, ale nie film, bo on jest conajwyżej niezły...

użytkownik usunięty
rogal219

"dno totalne dla ludzi z woda zamiast mozgu patrzacych w tv w niedziele na tvn o 20 i tyle"
Jaki to ma związek z filmem?
A poza tym ktoś kto ma np." 10.000 BC "w ulubionych...Toż to jest badziewie ludzie z ogolonymi klatami i przystrzyżoną bródką biegali po lesie w epoce kamienia łupanego! Fabuła wysokiej klasy...
Trzeba być naprawdę podnieconym jełopo-nastolatkiem żeby oceniać Grude 3 i w dodatku MIEĆ GO W ULUBIONYCH, jeżeli ten film nawet nie powstał! Żal dupę ściska! Tak samo "Park Jurajski 4" oceniłeś, jakby był wstawiony "Jurajski Park 234" to też byś pewnie ocenił! Ojojoj!
W twoich ulubionych jest z 20 filmów które nie powstały i zapewne wszystkim wstawiłeś 10/10.
Uwziąłeś się na Step Up 2 którego zapewne nie widziałeś a dałeś mu 1 no bo w końcu to Step Up, film taneczny ja takich nie oglądam...
A no i o fabule "Strasznych filmów" to już nie wspomnę!

ocenił(a) film na 7

To prawda. Step Up to świetne widowisko. Szczerze mogę go polecić ludziom, którzy chcą się trochę odstresować XD
Pozdrawiam.

Dunadan20

bo to miał byc film o tancu ..lekki i przyjemy o ludziach ktorzy kochaja to robic i taki byl !!! a wy oczekujecie jakiejs telenoweli brazylijskiej ?? pewnie jak by chase przelacial andie to by wszystkim sie bardziej podobalo... a high school musical to jest dopiero... :/ ehh szkoda gadac :p chyba lepsza moda na sukces :p... a tym co sie nie podobal SU2 to chyba nie zrozumieli o co w tym filmie chodzilo.. :) tyle.