haha prawda High School Musical to dopiero mozna krytykowac!!!!! STEP UP 2 RULEZZZZZZZZZ!!!!! xD
Mówili nawet przecież w filmie "To nie High School Musical". Co prawda nie było tego w napisach w kinie, ale wyłapałam. Nie chce mi się powtarzać, ale... eh.
Ludzie przeważnie wybierając ten film nie liczą na zapierającą dech w piersi fabułę, ale na niezwykłe widowisko taneczne. I ten film pod wzgledem tańca jest bosssski.
jedno wielkie badziewie bo i tak jedno step ap by wystarczylo
dno totalne dla ludzi z woda zamiast mozgu patrzacych w tv w niedziele na tvn o 20 i tyle!
"dno totalne dla ludzi z woda zamiast mozgu patrzacych w tv w niedziele na tvn o 20 i tyle"
Jaki to ma związek z filmem?
A poza tym ktoś kto ma np." 10.000 BC "w ulubionych...Toż to jest badziewie ludzie z ogolonymi klatami i przystrzyżoną bródką biegali po lesie w epoce kamienia łupanego! Fabuła wysokiej klasy...
Trzeba być naprawdę podnieconym jełopo-nastolatkiem żeby oceniać Grude 3 i w dodatku MIEĆ GO W ULUBIONYCH, jeżeli ten film nawet nie powstał! Żal dupę ściska! Tak samo "Park Jurajski 4" oceniłeś, jakby był wstawiony "Jurajski Park 234" to też byś pewnie ocenił! Ojojoj!
W twoich ulubionych jest z 20 filmów które nie powstały i zapewne wszystkim wstawiłeś 10/10.
Uwziąłeś się na Step Up 2 którego zapewne nie widziałeś a dałeś mu 1 no bo w końcu to Step Up, film taneczny ja takich nie oglądam...
A no i o fabule "Strasznych filmów" to już nie wspomnę!
To prawda. Step Up to świetne widowisko. Szczerze mogę go polecić ludziom, którzy chcą się trochę odstresować XD
Pozdrawiam.
bo to miał byc film o tancu ..lekki i przyjemy o ludziach ktorzy kochaja to robic i taki byl !!! a wy oczekujecie jakiejs telenoweli brazylijskiej ?? pewnie jak by chase przelacial andie to by wszystkim sie bardziej podobalo... a high school musical to jest dopiero... :/ ehh szkoda gadac :p chyba lepsza moda na sukces :p... a tym co sie nie podobal SU2 to chyba nie zrozumieli o co w tym filmie chodzilo.. :) tyle.