film oglonie byl zajebisty bo 3/4 to byl sam tanec i malo dialogow ale moim zdaniem ten
film jest wyjebany w kosmos a 3D wymiata hehe
powiem ci tak dziewczynko widzę że oceniłaś High School Musical 2 10/10 więc mam już o tobie jakiś obraz.
Taniec 10/10
Fabuła 2/10
Generalnie nie wiem czemu tylko ja z kumplem wybuchnęliśmy śmiechem jak zobaczyliśmy kolesi w czarno-złotych strojach :D:D:D
Mam jeszcze jedno wrażenie po tym filmie: 3D już mi się znudziło!
Jeśli mam polecać ten film komuś, to żeby się kompletnie nie nastawiał na fabułę, tylko na taniec!
cos ci przeszkadza w tym ze tak ocenilam ?? po pierwsze ocenialam to z rok temu jak mi sie podobal a po drugie step up 3 wymiata!!!!
3/4 to sam taniec? Może oglądałaś trailer a nie film.
W 3 D nie ma ŻADNYCH efektów godnych uwagi.
nie myle sie bo 3/4 to sam taniec byl i chyba ty nie ogladales tego filmu jesli tak nie twierdzisz.
Ten film był super, chociaż nie przepadam za tego typu filmami, fabuła niezbyt rozbudowana i przewidywalna, ale przecież nie o to chodzi właśnie w tego typu filmie, świetni tancerze, układy i muzyka, polecam każdemu ;)
Bo to film w którym muzyka i taniec odgrywa najwazniejsza role. Fabula to tylko lacznik miedzy sekwencjami tanecznymi :))
www.bravecity.blogspot.com
film był super. jestem pod ogromnym wrażeniem, muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczona. w 1 części nie było aż tyle tańca co w tej 3. przede wszystkim zwróciłam uwagę w tym filmie na to, że odchodzi od stereotypu "tanecznego kina"-pokazuje, że nie TYLKO taniec i miłość są ważne, ale wielką rolę odgrywa przyjaźń, rodzinne więzi, moralność, nauka. z tego filmu wiele można wynieść wbrew pozorom:P