PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

świetny film

ocenił(a) film na 10

film oglonie byl zajebisty bo 3/4 to byl sam tanec i malo dialogow ale moim zdaniem ten
film jest wyjebany w kosmos a 3D wymiata hehe

kasia9

powiem ci tak dziewczynko widzę że oceniłaś High School Musical 2 10/10 więc mam już o tobie jakiś obraz.

użytkownik usunięty
yoqu

oj,przeszkadza Ci? :< .

ocenił(a) film na 6
yoqu

Taniec 10/10
Fabuła 2/10
Generalnie nie wiem czemu tylko ja z kumplem wybuchnęliśmy śmiechem jak zobaczyliśmy kolesi w czarno-złotych strojach :D:D:D
Mam jeszcze jedno wrażenie po tym filmie: 3D już mi się znudziło!
Jeśli mam polecać ten film komuś, to żeby się kompletnie nie nastawiał na fabułę, tylko na taniec!

użytkownik usunięty
ozobywatel

Nie bede juz tlumaczyc,ze tworcy skupiaja sie na tancu. Najbardziej.

użytkownik usunięty

Jak chcecie mrozacego krew w zylach horroru,albo komedii nie ten adres.

ocenił(a) film na 10
yoqu

cos ci przeszkadza w tym ze tak ocenilam ?? po pierwsze ocenialam to z rok temu jak mi sie podobal a po drugie step up 3 wymiata!!!!

ocenił(a) film na 5
kasia9

3/4 to sam taniec? Może oglądałaś trailer a nie film.
W 3 D nie ma ŻADNYCH efektów godnych uwagi.

użytkownik usunięty
Crimee

Mylicie sie. : )

użytkownik usunięty

z tym ostatnim zdaniem sie nie zgadzam Crimee.

ocenił(a) film na 10
Crimee

nie myle sie bo 3/4 to sam taniec byl i chyba ty nie ogladales tego filmu jesli tak nie twierdzisz.

ocenił(a) film na 7
kasia9

Ten film był super, chociaż nie przepadam za tego typu filmami, fabuła niezbyt rozbudowana i przewidywalna, ale przecież nie o to chodzi właśnie w tego typu filmie, świetni tancerze, układy i muzyka, polecam każdemu ;)

malina_17

Bo to film w którym muzyka i taniec odgrywa najwazniejsza role. Fabula to tylko lacznik miedzy sekwencjami tanecznymi :))

www.bravecity.blogspot.com

użytkownik usunięty
LoczKins

Dokladnie. :) .

ocenił(a) film na 9
kasia9

film był super. jestem pod ogromnym wrażeniem, muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczona. w 1 części nie było aż tyle tańca co w tej 3. przede wszystkim zwróciłam uwagę w tym filmie na to, że odchodzi od stereotypu "tanecznego kina"-pokazuje, że nie TYLKO taniec i miłość są ważne, ale wielką rolę odgrywa przyjaźń, rodzinne więzi, moralność, nauka. z tego filmu wiele można wynieść wbrew pozorom:P