PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114292}

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

The Sisterhood of the Traveling Pants
2005
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51523
5,8 6 krytyków
Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

Wszystkie bohaterki są dobrze dobrane, tylko jak dla mnie Lena nie pasuje. Ta Alexis Bledel jest bardzo ladna, ale kazdy kto czytal powiesc wie,iz Lena była olsniewajaca. Uważam,iz najlepiej do tej roli pasuje Aishwayara Rai, tak wasnie sobie wyobrazalam Lene, miała byc powaljaco sliczna.

ocenił(a) film na 10
Loczek_7

Może i masz rację, bo w książce jej opis był powalający, ale weźmy pod uwagę to, że Alexis jest młodsza od Aishwayary i nawet nie wygląda na swój wiek. A Lena to przecież młodziutka.

ruchatus

To Natalie Portman, ona też wygląda młodo i jest śliczna;)

ocenił(a) film na 8
Loczek_7

to fakt. zgadzam sie z toba. Alexis wogole mi nie pasuje do roli Leny. Portman bylaly dobra. moim zdaniem nadawalaby sie tez w roli Leny Willa Holland. Co wy na to?

izaka92

Willa Holland niespecjalnie mi pasuje, choć jest ładna, ale oprócz Natalie I Aishwayary pasuje też Kristin Kreuk. Aishwayare należałoby trochę odmłodzić, ale wciąż uważam,że właśnie tak piekna pwinna byc Lena.

Loczek_7

Są gusta i guściki...dla niektórych Alexis Bledel jest powalająco piękna. Według mnie pasuje wyśmienicie, a Aishwaya Rai w ogóle, chociaż jest na prawdę ładna, ale nie ma tak dziewczęcego wyrazu twarzy.

ocenił(a) film na 8
Loczek_7

Aishwayara Rai rzeczywiście jest bardzo ładna ale ona jast za stara do tej roli. Lena ma niecałe szesnaście lat, a ona wygląda na dwadzieścia pare. Aishwayara ma urodę pasującą do filmów bollywood, a Lena ma przecież greckie korzenie.

ocenił(a) film na 7
Sophie_77

Aishwara ma urodę Indyjską nie mogła by grać Leny która jest pół Greczynką. Ale przyznaję że jest bardzo ładna a Alexis nie powaliła mnie aż tak bardzo. Film sam w sobie dobry ale jako adaptacja książki to można by wprowadzić "kilka" poprawek.

ocenił(a) film na 10
Loczek_7

Mylisz się, ona idelanie pasuje do tej roli, jest bardzo śliczna... Wszystkie dziewczęta pasują. Film jest poprostu bombowy :)

Loczek_7

moim zdaniem bardzo pasuje. Lena była bardzo dziewczęca i Alexis własnie taka jest. te wszystkie aktorki co podajecie są za stare.