PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459863}

Strefa 51

Area 51
2015
4,3 3,9 tys. ocen
4,3 10 1 3899
3,0 3 krytyków
Strefa 51
powrót do forum filmu Strefa 51

Jeśli ktoś nie wie to gra będzie na podstawie gry Area 51 z 2005 roku. Ciekawe czy będzie lepsza czy gorsza od Dooma. ? ;D

ocenił(a) film na 4
Jaquu

To ze gra i film maja taką samą nazwe nie znaczy od razu ze od razu jest to film na podstawie gry w co szczerze watpie...jak juz piszesz glupie komentarze to upewnij sie ze masz racje nastepnym razem. pozdro

WujekChu1ek

jakbyś chciał wiedzieć area 51 to miejsce gdzie prawdopodobnie wojsko amerykańskie ukrywa ciała istot pozaziemskich. I dlatego pewnie ten film nosi taki tytuł, a nie od jakieś tam gry komputerowej :)

SilverP

To ma być film na podstawie gry ( a przynajmniej miał), zgadza się główny bohater, zgadza się fakt, że Paramount Pictures podjęła się ekranizacji tej gry, tylko nie wiem o co tutaj chodzi z tymi nastolatkami (chodzi o tego newsa i opis fabuły filmu http://www.filmweb.pl/news/Nowy+film+tw%C3%B3rcy+%22Paranormal+Activity%22+bez+p rzer%C3%B3bek-62456). Tak więc proszę nie krytykować tutaj Jaquu bo prawdopodobnie ma rację.

ocenił(a) film na 4
dawid_bubu

Pewnego dnia armia amerykańska straciła łączność z laboratorium. Ethan Cole, specjalista od niebezpiecznych materiałów pochodzenia organicznego i dowódca niewielkiego oddziału sił specjalnych, zostaje wyznaczony do zbadania kompleksu. Po dotarciu do celu okazuje się, że w bazie wybuchła niespotykana epidemia, która przeobraża zainfekowane osoby w straszliwe monstra. Zadaniem gracza jest niedopuszczenie do rozprzestrzenienia się tego groźnego wirusa oraz rozwikłanie wielu podejrzanych spraw, w tym związanych z rządem USA. Miał racje tu jest opis z gry...zwracam honor...

ocenił(a) film na 4
WujekChu1ek

"Bohaterami horroru jest trzech nastolatków, którzy trafiają do legendarnej Strefy 51, aby przekonać się, czy plotki o kosmitach są prawdą. Swoją wyprawę nagrywają amatorską kamerą wideo." ale inny opis się nie zgadza z fabułą gry ja już nie wiem dopóki nie zobaczę filmu, albo pierwszego zwiastuna...