Jeśli ktoś nie wie to gra będzie na podstawie gry Area 51 z 2005 roku. Ciekawe czy będzie lepsza czy gorsza od Dooma. ? ;D
To ze gra i film maja taką samą nazwe nie znaczy od razu ze od razu jest to film na podstawie gry w co szczerze watpie...jak juz piszesz glupie komentarze to upewnij sie ze masz racje nastepnym razem. pozdro
jakbyś chciał wiedzieć area 51 to miejsce gdzie prawdopodobnie wojsko amerykańskie ukrywa ciała istot pozaziemskich. I dlatego pewnie ten film nosi taki tytuł, a nie od jakieś tam gry komputerowej :)
To ma być film na podstawie gry ( a przynajmniej miał), zgadza się główny bohater, zgadza się fakt, że Paramount Pictures podjęła się ekranizacji tej gry, tylko nie wiem o co tutaj chodzi z tymi nastolatkami (chodzi o tego newsa i opis fabuły filmu http://www.filmweb.pl/news/Nowy+film+tw%C3%B3rcy+%22Paranormal+Activity%22+bez+p rzer%C3%B3bek-62456). Tak więc proszę nie krytykować tutaj Jaquu bo prawdopodobnie ma rację.
Pewnego dnia armia amerykańska straciła łączność z laboratorium. Ethan Cole, specjalista od niebezpiecznych materiałów pochodzenia organicznego i dowódca niewielkiego oddziału sił specjalnych, zostaje wyznaczony do zbadania kompleksu. Po dotarciu do celu okazuje się, że w bazie wybuchła niespotykana epidemia, która przeobraża zainfekowane osoby w straszliwe monstra. Zadaniem gracza jest niedopuszczenie do rozprzestrzenienia się tego groźnego wirusa oraz rozwikłanie wielu podejrzanych spraw, w tym związanych z rządem USA. Miał racje tu jest opis z gry...zwracam honor...
"Bohaterami horroru jest trzech nastolatków, którzy trafiają do legendarnej Strefy 51, aby przekonać się, czy plotki o kosmitach są prawdą. Swoją wyprawę nagrywają amatorską kamerą wideo." ale inny opis się nie zgadza z fabułą gry ja już nie wiem dopóki nie zobaczę filmu, albo pierwszego zwiastuna...