sam klimat nie najgorszy...
W skrócie: sex, krew, masturbacja, religia (niezbyt trafne połączenie, moim zdaniem)
Końcówka to mega przegięcie, nie polecam wrażliwym...
Tak, ten film z pewnością jest wulgarny, krwawy i obrazoburczy, ale jednocześnie bardzo klimatyczny, ze świetnymi zdjęciami oraz muzyką.
Clonazepam rulezz! benzosy dobre na każdą pogodę , wje*any od lat . pozdrawiam :)
ps: na marginesie posiadasz plansze Ouija?
Ja od benzosów wolę kode, chociaż alaprazolamem i rolkami nie pogardzę :)
A co do tych plansz, to nie mam pojęcia o co Ci chodzi :)
Haha to żeśmy trafili :P , bo sam antidole jem:P , w kodzie też siedzę niestety(parę lat),już trochę czasu, dziś poleciało 600 mg. Staram się ograniczać, tak raz na tydzień sobie "przykodzić" ale nie zawszę wychodzi:)
Co do benzo , mnie też już benzo nie robią , za duża tolerka , W klona się wpakowałem i jadę na dawcę podtrzymującej codziennie , Od Alpry wole Lorafen - moja ulubiona benzo ,co do rolek - ma najprzyjemniejsze działanie dla kogoś bez tolerki , pamiętam kiedyś 20 mg + 1 browar i było miło , teraz bym musiał z 60 mg wszamać :P Pozdro
ps: Plansza Ouija do porozumiewania z duchami :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ouija - chciałbym taką:P
Ta plansza to jakiś pic na wodę, a co do diazepamu to ja zarzucam 40 mg i 2 browce i pływam na stojąco :)
No z browcami to racja , idealnie się miesza rolki z browcami , Ta plansza to niby pic ale w wielu filmach występowała np: w Egzorcyście :)