PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=347521}
4,6 276  ocen
4,6 10 1 276
Subconscious Cruelty
powrót do forum filmu Subconscious Cruelty

sam klimat nie najgorszy...
W skrócie: sex, krew, masturbacja, religia (niezbyt trafne połączenie, moim zdaniem)
Końcówka to mega przegięcie, nie polecam wrażliwym...

vince25xx

ale piszemy w watku snowden . ten watek jakis po*ebanny , wogole nic nie widze :)

ocenił(a) film na 5
brof

co tym pirdolidsz kufa?

ocenił(a) film na 5
brof

pijem wódkęm i jem sulpiryd

ocenił(a) film na 5
brof

zayebalem siem jak swinia pig

ocenił(a) film na 5
brof

U mnie dzisjaj poszło 3,5 mg Xanaxu, a nie jestem wjeb@ny i zdeka mnie porobilo :)

ocenił(a) film na 9
arkasatana

czy aby docenić te wszystkie walory należy zaopatrzyć się w dobre napisy? bo z filmów po angielsku jestem w stanie wychwycić tylko ogólny wątek, bez szczegułów

ocenił(a) film na 8
tomus1125

Dialogi są praktycznie tylko w pierwszej historii, i mają w niej dość spore znaczenie, reszta filmu to uczta dla oka :).

ocenił(a) film na 9
arkasatana

przyznaje się nieco mnie pocieszyłeś, jednak po prawdzie wolałbym poznać całość... więc jeśli jesteś w posiadaniu napisów byłbym niesamowicie wdzięczny, gdyż poluję na nie od bardzo dawna :)

ocenił(a) film na 9
arkasatana

a swoją droga bardzo mi miło spotkać kogos kto docenia takie arcydzieła jak martwica mózgu czy visitor q :)

ocenił(a) film na 8
tomus1125

I wzajemnie. Sam oglądałem bez napisów, poza kilkoma zwrotami język w filmie jest dość prosty.

ocenił(a) film na 9
arkasatana

no to jutro oglądam. mam wersję z angielskimi napisami, co z pewnością pomoże... po raz pierwszy od Srpskiego filmu mam nieco stresu przed oglądaniem :)

tomus1125

kuwa ma Polskich napisów , oglądać bez napisów ??? tak zachęcający film a nie zrobili napisów , co za z*eby a do jakiś Hobbitów ,pierścieniów robią :)

tomus1125

http://www.filmweb.pl/film/Deranged-1974-208548 , Podobno zajebiaszczy , tematyka trupiarska:) , Inspirowany Ed Geinem , jeszcze nie oglądałem ale to wkrótce

ocenił(a) film na 9
brof

zapowiada się niesamowicie ;)
ale Subconscious ogląda się bardziej jak teledysk więc jeśli angielski znasz chociaż trochę, polecam mimo wszystko ;>

tomus1125

dzięki:)

tomus1125

a co do tego filmu co podałem , sam go dzisiaj będe obczajał, i jest na Youtube z Polskimi napisami

http://www.youtube.com/watch?v=_ufUKu_xop4

ocenił(a) film na 5
brof

kurva link nie działa,