Powiedziałem sobie, o jakis dokument dostał nagrodę, przeczytałem opis, mówię, no może być ciekawie. Włączyłem. Oglądałem i nie mogłem wyjsc z wrażenia. Niesamowicie nakręcony. Cała ta niezwykła historia w nieprzeciętny sposób pokazana. Soundtrack nieprawdopodobny. Piękno
tego dokumentu nie pozwala mi o nim zapomnieć. Po prostu wgniótł mnie w ziemie. Może po prostu jestem dziwny. Nie wiem. Długo tego filmu nie zapomnę... Oj długo... Biję się w piers, że nigdy o nim nie słyszałem.
Nieprawdopodobna historia. Ciężko uwierzyć, jak zagmatwane może być życie i zrządzenie losu może je odmienić.
Niestety słabo, że sytuacje, jak historia kariery Rodrigueza, mogą i mają miejsce na świecie.
Jeszcze dodam, że nie przekonał mnie Clarence Avant. ...
Świetna historia, dobrze zrobiony film. Mimo że czytałam wcześniej jakiś opis, to i tak to, co zobaczyłam, było dla mnie zaskakujące. Fakt, Clarence Avant ewidentnie chciał ukryć to, co wie o całej sprawie. Rety, a Rodriguez! Skromny, zwykły człowiek. Niesamowite, że - tak, jak w jednym z nagłówków prasowych było napisane - w USA był zerem, a w RPA mega gwiazdą. Szkoda, że nie miał o tym pojęcia przez tyle lat.
Piękny film! Koniecznie do obejrzenia.