PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742813}

Sum1

2017
5,3 368  ocen
5,3 10 1 368
Sum1
powrót do forum filmu Sum1

Cały czas myślałem, że to wszystko jest oszukane (tak jak bohater) i w zasadzie film trzymał mnie w tym przekonaniu aż do końca. A tu dupa, wszystko jest prawdą ;p

Szkoda mi tego szczurka :( A z nagrań okazało się, że w tych schronach siedzą klony - takie same jak sum1 czy vax7?

ocenił(a) film na 7
DarkShade

To nie były klony. Kolor włosów był taki sam, to wszystko.

Artanis

Mało spostrzegawczy może jestem. Ale irytowała mnie ta cała otoczka - wychodzą ze schronu, siedzą w jakiejś wieży i pilnują perymetru. Po co te wszystkie wieże strażnicze, skoro nie są one w stanie w ogóle powstrzymać tych istot? Po co te wszystkie blokady zabezpieczenia, żeby nie odchodził od posterunku (zapobieganie dezercji?)? Blokada komunikacji pomiędzy posterunkami itp. Prawie zero informacji o tych schronach w których żyli - czemu ludzie nie chcieli do nich iść? SUM1 wyszedł z niego, ale też zero informacji - tylko jakieś monotonne komunikaty z bazy. I te awarie zasilania z dupy.

W ogóle nie rozumiem tych papierosów i pogarszania się stanu SUM1 - stąd myślałem, że jest on klonem - zaprogramowanym na jakiś czas życia - tutaj 100 dni. Środowisko nie było skażone jakoś specjalnie, jedynie te gazy trujące pojawiające się co jakiś czas.