niestety ma jedną wade. Ja oglądałam go poraz pierwszy jakieś 4 lata temu i przyzam że byłam pod wrażeniem, jednak kiedy widziałam go 2 raz to już nie było to samo. Wiedziałam co się stanie na końcu i przyznam że wynudziłam się. Ten film można oglądac tylko raz. A szkoda
Ocena 7/10
To prawda, ale nie do końca. Za drugim razem, mimo tego, że wiemy już wszystko i seans już nie jest zaskakujący (nie trzyma w napięciu), możemy wyłapywać wszelkie smaczki i wczuć się w dramat tego dziecka oraz psychiatry.
dokladnie wlasnie mialam to samo pisac. nie da sie go ogladac juz wiecej jeszcze ten 2 ok ale za kolejnym juz sama nie mialam sily film dobrze sie utrwala i dokladnie wiem co stanie sie w danym momencie ale to i tak dobry film..
tu mam zawsze mieszane uczucia co jest arcydzielem czy film do ktorego wielokrotnie chce sie powracac czy cos takiego co poprostu szokuje ciebie koncem jest zaskakujace ??? ja osobiscie chyba wybieram 2 opcje :) np pila znajac zakonczenie mowie tutaj o 1 - czesci jakos tamk glupio sie oglada ale jak jestes w kinie i on na koniec wstaje rewelacja ale ile razy moze ciebie to zaskoczyc ???? choc własnie takei zakonczenie pozostaje na dlugo w mej pamieci tak samo jak w 6 zmysle:) i takei kino lubie:)