PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825}

Szósty zmysł

The Sixth Sense
1999
7,8 635 tys. ocen
7,8 10 1 635291
7,5 53 krytyków
Szósty zmysł
powrót do forum filmu Szósty zmysł

Muszę to obejrzeć, bo jeszcze nie widziałem. Podobno fajny. O 20:15 na Jedynce

Przemek

Ten film wydaje mi się chory ;-/
Wogóle ludzie piszący scenariusze do takich filmów mają 'ciekawe' myśli :S

PoOozdroOo :)

ocenił(a) film na 10
patrycja_14_hyhy_2

chory film? sądząc po nicku masz 14lat,fanka piratów to mówi samo za siebie
jak słabo znasz się na kinie

Przemek

Mnie film sie bardzo podobał... oglądałem go 2 raz...ale tym razem bardziej uważnie...(poprzednio tylko fragmenty widziałem)
...kopara mi opadła po tym jak Cole (Bruce Willis) zdał sobie sprawe że...zreszta kto widział to wie...
Naprawde super film..."opowiadajacy" o świecie duchowym...i jak dla mnie jest to chyba jedyny film w którym nie ma ziarna prawdy, ale cały worek z ziarnem...

ocenił(a) film na 8
xsas

Bruce Willis nie grał Cola. Cole to ten mały chłopaczek.

_Pablos_

Otóż to. Ale gafy zdarzają się każdemu. ;)
Cóż, po tym, co mi opowiadali znajomi, oczekiwałam absolutnego 10/10, ale w swoim mniemaniu daję 8., widziałam lepsze filmy, muszę przyznać. :)
Co jednak przyznać też muszę, końcówka zaskakująca i zarazem genialna. :)
Pozdrawiam.

'Dobranoc, Malcolm...'

Przemek

Aaaa.. przegapiłem myślałem że to dziś leci ;( Teraz bede musiał czekać z 2 lata zanim to zaś puszczą :( A na reklamach sie fajnie zapowiadał.

ocenił(a) film na 6
Przemek

Głupio się przyznać ale wcześniej mi też gdzieś umknął ten film i po raz pierwszy oglądałem go wczoraj - jak wrażenia ?
Film ok i tylko tyle mogę o nim powiedzieć, bo wydaje mi się, że oprócz dobrej gry aktorskiej, fajnego (przedewszystkim zaskakującego) scenariusza filmowi brakowało "tego czegoś"...
Czym jest "to coś" ?
Sam nie wiem ale wydaje mi się, że nie jest to klimat bo jako taki w filmie był, może nie powodował napięcia ale był i to się czuło.
Sam nie wiem, może poprostu filmowi brakuje jakiegoś "ostatecznego szlifu" ?
Gdy film się skończył i widoczne były tylko napisy końcowe miałem niedosyt.
Tak więc film oceniam na 6, gdyż moim zdaniem czegos w nim zabrakło, ale ogólnie ma wiele zalet i jest też godny polecenia.
Tyle