PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825}

Szósty zmysł

The Sixth Sense
1999
7,8 635 tys. ocen
7,8 10 1 635285
7,5 53 krytyków
Szósty zmysł
powrót do forum filmu Szósty zmysł

Niesamowity

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się z ostatnim recenzentem.
Znakomita rola Osmanta oraz Willisa. Film zrobiony w mrocznym klimacie, który widza nie opuszcza ani na chwilę. Zaskakuje, nie nudzi i umie przestraszyć. Jeden z najlepszych horrorów jakie widziałam.
Jest o wiele lepszy od "Innych". Ma w sobie to coś. Jest bardzo zaskakujący. A końcówki się wogóle nie spodziewałam.
Polecam go szczerze i zapewniam, że wielbiciele filmów trzymających w napięciu będą zadowoleni.

klio666

Zgadzam się w 100%. Jest to świetny film i znakomita gra aktorska. Polecam gorąco wielbicielom Thrillerów. jest to jeden z lepszych filmów tego gatunku. Co do końcówki również się zgadzam. Bardzo zaskakująca.

klio666

rzeczywiscie jest to bardzo dobry film jednak nie horror tylko thriller, dosyc ciekawy ale nie powalający, najbardziej zaskakujące okazało sie zakonczenie i to jest dla filmu ogromny plus, w zyciu bym sie nie spodziewała ze to sie tak moze skonczyc :P

ocenił(a) film na 8
klio666

Cóż uwielbiam filmy M. Night Shyamalana (Niezniszczalny,Znaki)ale ten według mnie jest jego najlepszym filmem.
Tak zgodzę się tu z wami film zrobiony w mrocznym klimacie,rola Bruca Willisa i ta zaskakująca końcówka sprawiają że często wracam do tego filmu.

klio666

Tak, końcówka filmu zdecydowanie na plus.
Jedna z czasem, im jestem bardziej dorosła, im w późniejszym wieku ten film oglądam, to mój 'zachwyt' przemija.
Pozostał sentyment.
Już nie jest tak rewelacyjny jak kiedyś.