PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825}

Szósty zmysł

The Sixth Sense
1999
7,8 635 tys. ocen
7,8 10 1 635291
7,5 53 krytyków
Szósty zmysł
powrót do forum filmu Szósty zmysł

Fabuła, fabuła i jeszcze raz fabuła a do tego to zakończenie - miodzio. Reżyser na każdym kroku prubóje nas oszukać, zaskoczyć, co mu się udaje w większości sytuacji - brawa dla niego. Film ten ogląda się świetnie, powiem o nim to samo, co powiedziałem o Podziemnym kręgu - szkoda patrzeć już na napisy końcowe. Polecam.

P.S. Scena, w której Bruce przesłuchuje taśme na dyktafonie (już nie pamiętam w jakim języku to shizol to mówił) przyprawiła mnie o ciarki na plecach, co jest u mnie rzadkością.

ocenił(a) film na 10
opoz

Małe pytanko dlaczego założyłeś kolejny temat? Juest już dużo tematów, które chwalą ten świetny film, ale jakby każdy tak zakładałnowy temat to nie chce wiedzieć jakby wyglądało to forum.

ocenił(a) film na 9
Tia_Dalma

Poziom intelektualny FW spada i to w drastycznym tępie.

ocenił(a) film na 10
opoz

Mrs.Jones -) bez przesady, kady chce wyrazić własna opinie o filmie i zakłada temat. Bardzo dobrze, ze tak się dzieje. Nie wyobrażam sobie, aby pod każdym z tytułów znajdował się jeden wątek + 400 postów. A jak Tobie się nie podoba coś to ignoruj to, nikt Cie nie zmusza do czytania czy tez przeglądania opinii.

BTW
Falm bardzo dobry, troche "Wzrok", trochę "Siła strachu" i trochę "Dom wariatów". Tylko, ze film jst starszy od wymienionych wyżej tytułów stąd też oryginalny pomysł. Ocena 9/10

użytkownik usunięty
negroz

Opoz - ciarki po pleckach? to jest dopiero mmmmm...miodzio... :)