obejrzałam wile horrorów, ale ten thiller przeraził mnie najbardziej! jak to oglądałam, to trzy razy zatrzymywałam płytę i chciałam ją wyłączyć, ale ciekawość była silniejsza od "strachu o to, co dalej", więc skończyło się na tym, że pozapalałam wszystkie żarówki w pokoju i obejrzałam do końca ;D
takie thillery (m. in. psychologiczne) są o wiele ciekawsze i o wiele bardziej przejmujące od horrorów, bo to co się dzieje w thillerach jest BARDZIEJ realne i może praktycznie spokać każdego... oglądając ten film czułam się jakbym była w środku akcji (wolę nie myśleć co by było gdybym obejrzała wersję 3D ;p), czułam mniejwięcej to co bohaterowie; strach, zaskoczenie, złość itd.
świetna fabuła, świetna obsada... ŚWIETNA KOŃCÓWKA!!!
gorąco polecam ten film! ;)
Gówniarz jestes to nie dziwne ,że się bałeś. Ja oglądałem ten film w nocy (tylko wtedy mam czas) sam w domu i nie bałem się...
gówniarz? hm, może i tak. ale czy jesteś osobą wierzącą w te wszystkie duchy i zjawy? bo ja tak i to chyba było głównym motorem mojego "strachu". mi ten film dał wiele do myślenia głównie ze względu na to moje przekonanie o duchach. no a jeśli Ty też w "to" wierzysz, no to cóż... moge jedynie pogratulować "filmowej odwagi", której ja nie mam
Wierzysz w duszka Kacpra? Pamiętaj ,że jak poczujesz chłód to będzie oznaczało ,że ... coś siedzi w twojej szafie!