Z Twojej wypowiedzi wynika, że widzisz coś co nie istnieje dlatego się temu nie dziwie. Ja widzę tylko istniejące osoby, przedmioty co potwierdza mój wcześniejszy post. Jeśli nadal widzisz opisaną przez Ciebie zjawę skontaktuj się z lekarzem. Dobrze Ci radzę.
Drogi materialisto!
jezeli widzisz tylko rzeczy materialne, to oznaczac moze, iz nie masz wcale wyobrazni i jestes tylko szarym pospolitym czlowieczkiem.
wspolczuje ci serdecznie z tego powodu myszko. lepiej skontaktuj sie z psychiatra, ale najpierw- obejrzyj film. dobrze ci radze! dobranoc :)
Hahaha, mogę wyobrazić sobie konia, który stoi na zebrze, ale to nie oznacza, że go widzę tylko wyobrażam to sobie. Spójrz, słowo wyobraźnia a wyobrażam są podobne zauważyłaś? Ciekawe dlaczego...pomyśl nad tym.
Nazwałaś mnie materialistą, pewno jest to aluzja, iż nie "widzę" uczuć. Ciekawe, Ty widzisz miłość? Ja ją czuje, ale wiesz, Ty masz chyba inaczej.
Oj kolejny raz ktoś stosuje taka linię obrony - "Obejrzyj film!"czyt. pewno go nie widziałeś, bo to nie możliwe żeby ktoś go oglądał i inaczej odebrał niż ja. A widzisz, jednak Twoja piękna wyobraźnia tak daleko nie sięga.
Aj, dziękuje, że mi współczujesz muszelko! Ojć, aj low ju!
wiesniaku ja tylko przytoczylam tekst, ktory pozniej pojawia sie nie raz w parodiowanych komediach....... wyluzuj, chyba nie masz dziewczyny zeby sie na niej powyzywac wiec robisz to TUTAJ.
AJć ojej przeciez ty oceniasz ludzi- po czym?
zwykly szowinista i hipokryta.
nie warto w ogole gadac z tak prostymi ludzmi jak ty.
hahaha gosciu ocenil film na 10.. jak mu powiedzialas ze to tekst z filmu to nagle zniknol.... oj chyba mu sie glupio zrobilo XD
PS: konwersacja rozwalajaca XD jestem swiezo po ogladnieciu filmu akurat ten tekst mi zostal w pamieci XD a nawet jsli bym go nie zapamietal to przeciez nie nalezy brac wszystkiego doslownie...
a co oznacza :3 ?
Osobiście film uwielbiam, a z niektórymi nie ma co dyskutować, skoro tak oczywistego cytatu nie chwytają ;)
hmm jakby to wytłumaczyć :3 oznacza taki zachwyt... zauroczenie >>patrz http://bakaaaa.files.wordpress.com/2008/02/konata-chan.jpg?w=500 <<
widocznie się nie wczuli w film :) ogólnie film naprawdę mocny chociaż jak byłem mały to bałem się go oglądać, teraz jakoś się zebrałem i się okazało że nie było czego heh samo zakończenie jest wspaniale *q* ale współczuje ludziom z takimi umiejętnościami jak ten dzieciak o ile tacy istnieją co nie jest wykluczone.