1. Po co Willis oklejał ten samochód tą biała taśmą i sprawdzał ile CZASU ZAJMIE MU ZMYCIE JEJ ???? Przecież i tak ten koleś zorientował sie ze to ten samochód wiec jaki był sens tego ?????
2. Po co Willisowi była ta znajomośc z tym Gejem którego później "puknął" z pistoletu ????? przeecież i tak go zabił i w sumie nic z tego chyba nie miał !!!!
1. Sprawdzał w jakim czasie może zmyć farbę aby szybko zmylić pościg (wjazd->zmycie farby->wyjazd; jak w "Taxi"). Nie przypuszczał, że jakiś natręt będzie się rozglądał po garażu. Na ulicy raczej by nikt nie zauważył, że z samochodu cieknie.
2. Potrzebował mety. Był już za nim list gończy więc w hotelu szybko by go namierzyli.
2. Trochę niewygodnie składać i montować w samochodzie broń w hotelu, potrzebne było bezpieczne miejsce.
1. j.w. kolega
2. Ja myślałem że zadawał się z tym gejem bo on był chyba z tego samego miasta gdzie miała zostać zlikwidowany cel
ja mam swoje pytanie:
3. Jak się nazywała ta biała farba którą nasmarował auto dla niepoznaki którą potem zmył w garażu?
Zadawał się z tym gejem bo on miał jakieś miejsce parkingowe blisko wystąpienia tej senator i willis go zabił dlatego