Aż dziwi mnie że jest nieznana,i ma brak oceny na FilmWeb,idzie się na niej nie raz pośmiać,i
przy tym rozluźnić,więc oceniam 8/10 i Polecam ;)
Właśnie nad tym samym się zastanawiałam. To jedna z bardziej przyjemnych komedii, jakie ostatnimi czasy obejrzałam, a gdy się spojrzy na stronę tego filmu, od razu przychodzi na myśl, ze musi być coś z nim porządnie nie tak. A to nieprawda :)
Dokładnie,po wejściu na tą stronę wczoraj przed premierą na Canal+ zastanawiałem się czy warto oglądać,ale jednak obejrzałem,i spotkała mnie taka miła niespodzianka ;)
Aha,a zauważyłaś że oddaliśmy głos na tą komedie,a wciąż ma brak oceny?,już od pewnego czasu ogólnie FilmWeb nie dodaje głosów.
Zauważyłam. Nawet pomyślałam, że chyba pierwsza dodaję ocenę i zdziwiłam się gdy nic się nie zmieniło. Myślałam, że aktualizowanie głosów lepiej tutaj funkcjonuje, a tu w dodatku minął już kolejny dzień i nadal nic się nie zmieniło.
To może jednak ten film był już oglądany wcześniej przez większość osób,tylko FilmWeb szwankuje.
Ciekawi mnie, czy rzeczywiście tylko 5 osób spośród wszystkich użytkowników zaznaczyło, że chce ten film obejrzeć...
Właśnie zauważyłam, że pojawiła się ocena i głosy. Normalnie tempo niesamowite ;d
Tylko dziwi mnie że jest tyle głosów oddanych,a taki super film ma aż tak niską ocenę,chyba same ponuraki go oceniały ;)