PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666150}

Szczypta miłości do smaku

The Food Guide to Love
2013
5,6 1,7 tys. ocen
5,6 10 1 1741
Szczypta miłości do smaku
powrót do forum filmu Szczypta miłości do smaku

Aż dziwi mnie że jest nieznana,i ma brak oceny na FilmWeb,idzie się na niej nie raz pośmiać,i
przy tym rozluźnić,więc oceniam 8/10 i Polecam ;)

ocenił(a) film na 7
jazdowicz2666

Właśnie nad tym samym się zastanawiałam. To jedna z bardziej przyjemnych komedii, jakie ostatnimi czasy obejrzałam, a gdy się spojrzy na stronę tego filmu, od razu przychodzi na myśl, ze musi być coś z nim porządnie nie tak. A to nieprawda :)

ocenił(a) film na 8
Susie95

Dokładnie,po wejściu na tą stronę wczoraj przed premierą na Canal+ zastanawiałem się czy warto oglądać,ale jednak obejrzałem,i spotkała mnie taka miła niespodzianka ;)

ocenił(a) film na 8
Susie95

Aha,a zauważyłaś że oddaliśmy głos na tą komedie,a wciąż ma brak oceny?,już od pewnego czasu ogólnie FilmWeb nie dodaje głosów.

ocenił(a) film na 7
jazdowicz2666

Zauważyłam. Nawet pomyślałam, że chyba pierwsza dodaję ocenę i zdziwiłam się gdy nic się nie zmieniło. Myślałam, że aktualizowanie głosów lepiej tutaj funkcjonuje, a tu w dodatku minął już kolejny dzień i nadal nic się nie zmieniło.

ocenił(a) film na 8
Susie95

To może jednak ten film był już oglądany wcześniej przez większość osób,tylko FilmWeb szwankuje.

jazdowicz2666

też go wczoraj oglądałam i oceniłam, a dalej nie wyświetla się ogólna ocena

ocenił(a) film na 7
ironowa

Ciekawi mnie, czy rzeczywiście tylko 5 osób spośród wszystkich użytkowników zaznaczyło, że chce ten film obejrzeć...

ocenił(a) film na 8
ironowa

Trzeba napisać zażalenie do FilmWeb. ;)

ocenił(a) film na 7
jazdowicz2666

Haha, pewnie nawet by na to nie zwrócili uwagi ;)

ocenił(a) film na 7
jazdowicz2666

Właśnie zauważyłam, że pojawiła się ocena i głosy. Normalnie tempo niesamowite ;d

ocenił(a) film na 8
Susie95

Nom widzisz widocznie dopiero przeczytali nasze komentarze ;D

ocenił(a) film na 8
Susie95

Tylko dziwi mnie że jest tyle głosów oddanych,a taki super film ma aż tak niską ocenę,chyba same ponuraki go oceniały ;)

ocenił(a) film na 7
jazdowicz2666

Nie wszystkim da się dogodzić ;)

ocenił(a) film na 8
Susie95

Też racja,ludzie muszą ponarzekać na coś,bo inaczej zaraz chorzy by byli ;D