PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120345}

Szkoła uwodzenia 3

Cruel Intentions 3
2004
5,7 11 tys. ocen
5,7 10 1 10536
Szkoła uwodzenia 3
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia 3

BEZNADZEJA !!!!

ocenił(a) film na 1

Uważam że ten film to strata 1,5h życia! Był tak nudny że pod koniec prawie zasnąłem. 1 i 2 były spox. Jeżeli uważasz podobnie to dopisz się tutaj, zobaczymy ile osób nazbieramy :-)

użytkownik usunięty
Olo_19

w sumie to masz racje, ale musisz przyznać że dziewczyny w filmie sa super. tresc filmu jednak jest do bani.

ocenił(a) film na 1
Olo_19

Dziewczyny są kul :-) Tylko dzięki nim wytrwałem do końca :-P

użytkownik usunięty
Olo_19

tylko dla dziewczyn oglądacie filmy najważniejsza jest fabuła a moim zdaniem w dwójce była o wiele gorsza jeszcze to zakonczenie trójkącik co to ma być..trójk ajest chociaz normalna.......ale kazdy ma inne zdanie i spoko jest.........pissss

Olo_19

mam ten film!! zaraz się zabiore do oglądania tych dziewczyn!! he,he.

Anthony_Stabile

dobra. przeleciałem na szybkiego te dziewczyny, he tzn. ten film i wcale nie są takie ładne. ta jedna ma sraszna plamy na plecach fu..., ta z limuzyny, zdaje się główna bohaterka jest też brzydka. ta trzecia co jej koleś pod drzewem ściąga majtki jeszcze może być. koleś chyba amator jakiś, ściągnął jej gacie a o swoich zapomniał. a w pokoju gdzie tą z limuzyny związuje paskiem mają stary żeliwny grzejnik!! hehe!!

użytkownik usunięty
Olo_19

Zgadzam sie z Toba, widzialem 1 i 2 i czekalem na 3. Niestety dno.. Najgorszy film jaki widzialem w ostatnim roku.

--------
kow3l

@ jest zdecydowanie najgorsza z całej serii.3 jest lepsza od dwójki ale bez porówniania gorsza od jedynki.Według mnie lepiej byłoby gdyby nie powstały wogóle kolejne częsci Szkoły Uwodzenia.Jedynka jest poprostu genialna,kolejne cześci to jednym słowem DNO.Pozdro i narka :-)

ocenił(a) film na 5
am1987

Sorrki,powyższa wypowiedz nalezy do mnie,napisałem ją na koncie kumpla.POMYŁKA:-)Pozdro jeszcze raz i nara:-)

Olo_19

Niezgadzam się!
Pierwsza część była genialna, druga beznadziejna, ale trzecia lepsza od drugiej jednak znacznie gorsza od pierwszej. Przecież fabułą w drugiej części jest wręcz identyczna jak w pierwszej, 0 orginalności. W trzeciej przynajmniej mamy nową historię, a do tego lepszych aktorów.

Olo_19

1 jest remakeiem niebezpiecznych zwiazkow a pozostalych czesci nie widzialam i nie mam zamiaru ogladac, no moze na 2 to jeszcze jak bym sie nudzila czy cos, ale 3 - litosci juz sama nazwa mowi za siebie szkola uwodzenia 3 (czyli zenada i ale to juz bylo w jednym)
pozdro

Anouk_4

ale czy wy wogóle znacie "niebezpieczne zwiazki"?!?!?!?!?

ocenił(a) film na 5
Anouk_4

Wogóle się nie znacie!
Pierwsza część z Sarą Michelle Gellar jest GENIALNA, WSPANIAŁA!!!
Druga część jest BEZNADZIEJNA, natomiast trzecia - lepsza od drugiej, ale bez 1000 razy gorsza od pierwszej. W jednym zdaniu: dla mnie istnieje tylko jeden film o tytule "Szkoła Uwodzenia". Jest to część z Sarą Michelle Gellar, Ryanem Phillipem:)
POZDRO:)

ocenił(a) film na 5
Olo_19

Masz rację.

Ale nie zgodzę się z jednym - Cruel Intentions 2 też była
żałosna ..

Dla mnie Cruel Intentions 3 to prosty, tępy, głupi film... Najbardziej przykre było to, że te dziewczyny pokazane w tym filmie to jedna głupsza od drugiej ..

Tandeta jakich mało...

Pietia_2

dla mnie sie film podobal... nie moge powiedziec, ze byl nienormalny, bo miedzy tymi urywkami, gdzie sie bujali :) ( tak to ladnie ujelam) to mozna bylo fajnego filmiku sie dopatrzec... kazdy ma jednak swoje zdanie i ja nikogo nie namawiam do przyjecia mojego... szkoda mi tylko tej Allison... zaprzyjaznila sie z gnidą, ktora ja zgwalcila... chociaz na koncu niezle dostal za swoje... Sheila... oh, Sheila... najdurniejsze stworzonko tego filmu... nabrala sie na tani bajer z orzelkiem, reszka, wladca i niewolnikiem... i jeszcze ten moment, kiedy rozmawiala przez telefon ze swoim chlopakiem... a Jason ja... bleeeeeeee.... chociaz w sumie Jason byl calkiem przystojny;) musze to przyznac, ze gdyby nie byl takim zepsutym kolesiem, calkiem bym sie chyba zatopila w jego oczach :) ale zachowania Sheili nie rozumiem... tak jak zachowania Allison ktora kocha swojego chlopaka, ale kocha sie z Brentem ( tak?)... najbardziej w filmie podoibala mi sie glowna bohatera, Cassidy... Potrafila uzyc seksu jako swojej tajnej broni... potrafila tym zniszczyc chlopaka... moja guru :P

Olo_19

jedyna rzecz jaka podobała mi sie w 3 to soundtrack i nie zgadzam sie w ogóle z twierdzeniem ze 3 lepsza od 2, a 1 to mistrzostwo swiata chyba jeden z moich ulubionych filmow, glowni bohaterowie w 1 bez porownania lepsi niz w 3

Olo_19

Wszyscy z wszystkimi po kolei. To jedyna recenzja "filmu".
DNO jakiego nie widziałam, choć nie...
"Nie zadzieraj z fryzjerem" był tak samo pusty.

ocenił(a) film na 2
Olo_19

Zgadzam się w 100% totalne dno , 2 też nic specjalnego ale dało się obejrzec , za to 1 naprawde super