PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120345}

Szkoła uwodzenia 3

Cruel Intentions 3
2004
5,7 11 tys. ocen
5,7 10 1 10536
Szkoła uwodzenia 3
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia 3

Wydaje mi sie,że fani "Szkoły uwodzenia" powinni sobie obejrzeć ten film.Klimatem przypomina część pierwszą,choć wiadomo,że jest słabsza.Myślę,że to powina być dwójka,a nie tamten niby sequel niby parodia.

Martin_Eden

heh uważam dokładnie tak samo dwójka była parodia jakąs była do bani...ale trójeczka tez mnie rozwaliła .Powinno byc tak Trójka powinna byc dwójka,dwójki powinno nie być a trójke powinni teraz zrobic jakąś:):):)kurde musi byc nasrepna czesc bo niewytrzymam gdy nie bedzie eehh sorka znasz jakies jeszcze fajne filmy cos jak ten i najlepiej o podobnej fabułce tylko nie american pie czy straszny film tylko coś w stylu tego ,troche romantycznego....jak mozesz to zapdaj tytułki dzieki

użytkownik usunięty
nowi_ls_2

to moze powiniens obejrzec :"niebezpieczne zwiazki" bo szkola uwodzeni, jest na podstawie wlasnie tego filu, olecma, ja juz ogladala i podobalo i sie,:) polecam

ocenił(a) film na 1
Martin_Eden

Ja natomiast uważam że 3 w porównaniu do 1 i 2 wypada zdecydowanie najgorzej. W 1 i 2 wszystko było lekko przesadzone ale realne, a w 3 gość podchodzi do dziewczyny która kocha swojego chłopaka i za 5 min. ona rozkłada przed nim nogi, JASNE !!! TOTALNA KLAPA !!!

użytkownik usunięty
Olo_19

nie klapa po prostu chłopak ma dobry bajer.....a dwójka nie powinn a wyjśc wogóle bo wygląda jak parodia............w trójce muzyk atak jak w jedynce jest piękna i aktorzy znacznie poprawieni bo w 2 totalna porażka,tak samo zakonczenie..pisssssss

ocenił(a) film na 7
Martin_Eden

zdecydowanie lepsza od dwojki! dwojka to byla kompletna pomylka!
ale nic nie przebije jedynki-swietna rola ryana phillipa,sary michael gellar no i selmy blair :)
ale trzecia czesc tez niczego sobie :)

cruex

swiete slowa. uwazam dokladnie tak samo i myslalam ze jestem jedyna:)

Sparkle

A ja się pytam, czy oni w tych amerykańskich ,,szkołach" czy college'ach nie robią nic tylko imprezuja?:)

Zgadzam sie z wypowiedziami ze o niebo lepsza od nudnej 2. Zresztą sam pomysł w 2 był dziwny i zakonczenie bezsensu.

ocenił(a) film na 10
Martin_Eden

to fakt ale film i tak jest ok :) miły i przyjemny a nawet śmieszny :)))