Wydaje mi sie,że fani "Szkoły uwodzenia" powinni sobie obejrzeć ten film.Klimatem przypomina część pierwszą,choć wiadomo,że jest słabsza.Myślę,że to powina być dwójka,a nie tamten niby sequel niby parodia.
heh uważam dokładnie tak samo dwójka była parodia jakąs była do bani...ale trójeczka tez mnie rozwaliła .Powinno byc tak Trójka powinna byc dwójka,dwójki powinno nie być a trójke powinni teraz zrobic jakąś:):):)kurde musi byc nasrepna czesc bo niewytrzymam gdy nie bedzie eehh sorka znasz jakies jeszcze fajne filmy cos jak ten i najlepiej o podobnej fabułce tylko nie american pie czy straszny film tylko coś w stylu tego ,troche romantycznego....jak mozesz to zapdaj tytułki dzieki
to moze powiniens obejrzec :"niebezpieczne zwiazki" bo szkola uwodzeni, jest na podstawie wlasnie tego filu, olecma, ja juz ogladala i podobalo i sie,:) polecam
Ja natomiast uważam że 3 w porównaniu do 1 i 2 wypada zdecydowanie najgorzej. W 1 i 2 wszystko było lekko przesadzone ale realne, a w 3 gość podchodzi do dziewczyny która kocha swojego chłopaka i za 5 min. ona rozkłada przed nim nogi, JASNE !!! TOTALNA KLAPA !!!
nie klapa po prostu chłopak ma dobry bajer.....a dwójka nie powinn a wyjśc wogóle bo wygląda jak parodia............w trójce muzyk atak jak w jedynce jest piękna i aktorzy znacznie poprawieni bo w 2 totalna porażka,tak samo zakonczenie..pisssssss
zdecydowanie lepsza od dwojki! dwojka to byla kompletna pomylka!
ale nic nie przebije jedynki-swietna rola ryana phillipa,sary michael gellar no i selmy blair :)
ale trzecia czesc tez niczego sobie :)
A ja się pytam, czy oni w tych amerykańskich ,,szkołach" czy college'ach nie robią nic tylko imprezuja?:)
Zgadzam sie z wypowiedziami ze o niebo lepsza od nudnej 2. Zresztą sam pomysł w 2 był dziwny i zakonczenie bezsensu.