PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120345}

Szkoła uwodzenia 3

Cruel Intentions 3
2004
5,7 11 tys. ocen
5,7 10 1 10529
Szkoła uwodzenia 3
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia 3

Popieram zdanie, iż trójka nie jest w stanie dorównać jedynce aczkolwiek nie była aż taka straszna. Film przeleciał mi bardzo szybko, co oznacza, że był dosyć interesujący.
Był cholernie naładowany erotyką w bardzo subtelny sposób. I do tego to tajemnicze zakończenie. Tak jak w poprzednich wersjach. Mi się podobało.

ocenił(a) film na 5
Kriszti_off

Popieram.Ale trzeba zaznaczyć że do jedynki się nie umywa.2 to kompletna chała a 3 ......może być.Pozdro i narka;-)

użytkownik usunięty
Mikimoto_

jestem fanem Szkoły Uwodzenia i zgadzam sie w 100 % z ta wypowiedzia powyżej ^^ chyba tylko jedynka miała w sobie to coś tą magię trójke dało sie oglądać ale dwójka.. połamałem ta płytkę :P

użytkownik usunięty

ej jaki jest tytul tej piosenki kiedy oni sie kochali to bylo w ''SZKOLA UWODZENIA 3''!podajcie blagam!!!

ocenił(a) film na 5
Kriszti_off

Dla mnie to głupi, tandetny film o prostych dziewczynach, które to robią ze wszystkimi tak po prostu bez sensu ...

Zwłaszcza ta scena ( czy reszka czy orzeł - I co wybierasz - władca czy niewolnik ?? ) ... No wyobrażcie sobie, że pieprzycie równie idiotyczne głupoty dziewczynie, a ona się na to nabiera... Powiedziała by jedno : "Weź koleś spier****" lub coś w tym stylu ... lub "Jestem zajęta i nara.."

Szkoda mi tylko dziewczyn, bo w bezsensowny sposób przedstawia się je jako proste i głupie panienki, które nie mają własnego zdania i które można w tak łatwy sposób zbajerować .. Litości ..

Tandeta jakich mało .. Nie wiem co Ci się w tym filmie podobało, ale chyba sam widok tych dziewczyn .. Stary kup sobie Playboya lub coś innego, i lepsze dziewczyny sobie obejrzysz...

Pietia_2

powiedzial komentator do domu -.- a jesli chodzi o utworek to odpowiadam , bo utwor fenomenalny Jealousy Curve - The World Is You ( trudno dostepny :/ ) ale mam go ;)

Pietia_2

Chyba nie dostrzegasz realiów współczesnego życia.

Tak, jak Ty to opowiedziałeś, to z całym szacunkiem, ale z czymś takim można się było spotkać za komuny. Teraz robią to wszędzie, z każdym i za byle co, nawet za owego dolara...

A co do filmu - do jedynki czegoś mu brakuje, acz wzbudził we mnie pozytywne odczucia. Godny polecenia :)

gacek_5

Gacek, mówisz o swojej dziewczynie czy o kim, bo nie nadążam za Twoim tokiem myślenia. Ile masz lat, że mówisz o komunie?

ocenił(a) film na 6
Kriszti_off

film zarazem szokujacy ale i fajny polecam dziewczynom o lekkich obyczajach:P

olenka2303

Mozna obejrzec.Nie byl zły.Dla pan o lekkich obyczajach(i dla panow ktorzu uwielbiaja takie panie:P)

Pistacia

Oczywiscie polecam w szczegolnosci w/w osobom.....