PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190984
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Ten film jest zajebisty jest najlepszy ze wszystkich części jest wyjebany w kosmos jest
przezajebisty potrafię go oglądać kilka razy dzienne i mi się nawet nie nudzi Ci którzy mówią
o tym filmie słowami złych opinii nie powinni się w ogóle odzywać bo nie mają racji są
żałośni na prawdę... Ten film wymiata!!! 10/10 !!!

TrusQawiX

XD no prawda dobry film dobry :)

ocenił(a) film na 10
TrusQawiX

Fakt to najlepsza część ze wszystkich. Bardzo film lubię i też mogę go oglądać w nieskończoność. Jest naprawdę świetny!

użytkownik usunięty
Yokan

Zgodzę się że zaletą tego filmu jest to że można go oglądać wiele razy i się nie nudzi.Ścieżka dźwiękowa też rewelacyjna!

ocenił(a) film na 4
TrusQawiX

A ja wam powiem ze ten film to jest jakis ochłap, niby wszystko jest ladnie sklejone ze soba ale nie wciagna mnie za cholere, ledwo wytrzymalem pol godziny..pozniej juz z przymusu ogladalem..i powiem wam ze najleprzy fragment filmu - Dominic Torreto czekajacy na tego gajina ;D ..dodam ze jestem fanem mangi anime i calej japonskiej koltory ale ten film beznadziejny byl, glowny aktor odpychal swoja mimiką, bow wow drewniak jakis, na cwaniaka nie wygladal, muzyka fajna chodz po 1 minucie zmieniali bit na jakis psycho techno ;/
teraz mozecie mnie obgadac;)