Najlepsza ze wszystkich części. Mam nadzieję, że twórcy jeszcze kiedyś pójdą w tym
kierunku! Tą część jako jedyną obejrzałem więcej niż dziesięć razy i mimo tego dalej mam
ochotę do niej wrócić. Cały klimat jak i fabuła jest bardzo dobra... może i film jest
schematyczny, ale mimo to całość prezentuje się świetnie, dlatego daję 10/10.
No to jak możesz wskaż mi to palcem (zacytuj), bo pomimo szczerych chęci nie mogę znaleźć Twojego uzasadnienia.
pozdrawiam
Oko Obserwatora
hmm wg mnie patrzac na fabule calej serii to film niezle od niej odbiega;p ale jakby uznac za zupelnie osobna produkcje to genialna:)
myślę że całkiem dobrze im wyszedł odbiega od normy ale mi się tam podoba 8/10 :p
mi też najbardziej podoba się ze wszystkich częśći tylko szkoda, że ocenę ma najgorszą ;/ ale zwalam to na to, że sweet x-teen nie miały Walkera ani Diesela i dlatego gorsze oceny wrzucały :)
no nie ma czego się przyczepić prócz tego, że główny bohater grał nieletniego, a wyglądał na wiele więcej :O trochę mnie śmieszyło, jak rodzice mu rozkazywali, bo jest nieletni, gryzł się wygląd z wiekiem. ale to szczegół :))
Arcydzieło to filmy jak "Lot nad kukułczym gniazdem" czy "Zielona mila". Ten stanowczo nie dorównuje im w niczym i arcydziełem nie jest , ale faktycznie fajnie sie go oglądało:)
No może nie jest aż takim arcydziełem jeśli mam być obiektywna, ale cdla mnie Tokio Drift jest genialny!!! Świetna fabuła, aktorzy - cudo! Tylko szkoda, że nie ma w nim Disela i Walkera.