PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190984
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Arcydzieło!

ocenił(a) film na 9

Najlepsza ze wszystkich części. Mam nadzieję, że twórcy jeszcze kiedyś pójdą w tym
kierunku! Tą część jako jedyną obejrzałem więcej niż dziesięć razy i mimo tego dalej mam
ochotę do niej wrócić. Cały klimat jak i fabuła jest bardzo dobra... może i film jest
schematyczny, ale mimo to całość prezentuje się świetnie, dlatego daję 10/10.

ocenił(a) film na 9
Witak

W pełni się zgadzam 9/10.

Witak

Arcydzieło powiadasz...

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

Ta, nawet uzasadniłem.

Witak

Taaaa, uzasadniles powiadasz ...

ocenił(a) film na 9
OkoObserwatora

Tak, uzasadniłem.

Witak

No to jak możesz wskaż mi to palcem (zacytuj), bo pomimo szczerych chęci nie mogę znaleźć Twojego uzasadnienia.

pozdrawiam
Oko Obserwatora

ocenił(a) film na 7
Witak

hmm wg mnie patrzac na fabule calej serii to film niezle od niej odbiega;p ale jakby uznac za zupelnie osobna produkcje to genialna:)

ocenił(a) film na 7
Witak

myślę że całkiem dobrze im wyszedł odbiega od normy ale mi się tam podoba 8/10 :p

Witak

mi też najbardziej podoba się ze wszystkich częśći tylko szkoda, że ocenę ma najgorszą ;/ ale zwalam to na to, że sweet x-teen nie miały Walkera ani Diesela i dlatego gorsze oceny wrzucały :)

Witak

no nie ma czego się przyczepić prócz tego, że główny bohater grał nieletniego, a wyglądał na wiele więcej :O trochę mnie śmieszyło, jak rodzice mu rozkazywali, bo jest nieletni, gryzł się wygląd z wiekiem. ale to szczegół :))

Witak

Arcydzieło to filmy jak "Lot nad kukułczym gniazdem" czy "Zielona mila". Ten stanowczo nie dorównuje im w niczym i arcydziełem nie jest , ale faktycznie fajnie sie go oglądało:)

ocenił(a) film na 10
TorcidaTiger

No może nie jest aż takim arcydziełem jeśli mam być obiektywna, ale cdla mnie Tokio Drift jest genialny!!! Świetna fabuła, aktorzy - cudo! Tylko szkoda, że nie ma w nim Disela i Walkera.

nejtiii

Diesel przereklamowany!

ocenił(a) film na 9
TorcidaTiger

No na benzynę lepsze

Gorn221

Zdecydowanie

ocenił(a) film na 9
Witak

w pełni się zgadzam ta częsśc mi się najbardziej podobała a już zwłaszcza była lepsza o 4, którą obejrzałem raz i więcej nie zamierzam a do tokyo drift chętnię wrócę