PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

...

ocenił(a) film na 10

Mówcie co chcecie, ale mi się podobał. Zresztą jak i pozostałe części. Cała seria jest jedną z najlepszych serii filmów kina akcji. Owszem można się pokusić o stwierdzenie, że jest przesadzony a niektóre sceny są niewiarygodne. Ale powiedzcie sami, czy ktoś z Was się nad tym zastanawiał? Pewnie że NIE. Nikt pewnie pod czas seansu nie stwierdził "ja pier...." to wbrew praw fizyki itd. tylko raczej z rodziawioną buzią czekał na dalszy rozwój akcji. Ten film nie ma nam dać pięknych niezapomnianych scen tylko ma skopać nam tyłki. I przyznaję się że mu to się udało.
Czekam na kolejną część :D

ocenił(a) film na 6
Ptysiek62

Szczerze mówiąc, mnie podczas seansu nudziły zbyt długie sceny walki, ile czasu można nawalać się po ryjach, do tego nie doznając żadnych obrażeń. Scena z samolotem też była długa i nudna. Za dużo czasu skupiali się na pierdołach, zamiast jakoś ciekawie poprowadzić historię.

ocenił(a) film na 8
Ptysiek62

Bo ten film jest jak filmy typu "Rambo", "Komando", czy "Niezniszczalni" nie mają zgodności z prawami jakie na świecie istnieją, ale się je ogląda z uśmiechem na twarzy. To są tak zwane "filmy popcornowe" które się ogląda dla rozrywki, albo żeby się pośmiać jak przesadzone one są. Mi osobiście ten film się podobał i wyczekuje już następnej części.