Mimo znakomitej obsady wyszła lipa. Najsłabszy # z serii. A tak na marginesie to chyba w
gatunku powinni dodać S-F bo niektóre (realistyczne buhahah) epizody połamały mi rzęsy. To tyle.
Pozdrawiam
Są dziewczyny samochody akcja i ciekawy montaż, o to chodziło by ściągnąć do kina gimnazjalistów jarających się tego typu filmami. Mnie w tym filmie bolał mózg od ilości absurdów w nim przedstawionych oraz błędów. Fizyka praktycznie nie istniała. Tam mają dłuższy pas startowy dla samolotów niż my autostrady w Polsce :D Uproszczenia scenariusza też były śmieszne. Czy najsłabszy ? Tu można dyskutować bo każda cześć ma coś do zarzucenia. Kiedyś był to film o wyścigach, dziś przeciętny film akcji. Najlepsze było na końcu, w trakcie filmu myślałem jaki będzie scenariusz kolejnej części, no i przewidziałem to w 100 % , sam nie mogłem w to uwierzyć. Patrze na ocene 7,4 i myślę, że wielu z tych ludzi oglądało go w gronie znajomych z kilkoma puszkami piwa pod ręką.
PS. Gdzie mozna dostać taką konstrukcje auta, gdzie jego tył nie zgniata się przed czołgiem przed przejechaniem 1 km jak nie wiece ? Nie bałbym się tirowi zajechać drogi :D
No to ja chętnie posłucham co będzie w następnej części! ;)!
Swoją drogą to będzie Spoiler z prawdziwego zdarzenia^^
+1
Btw. kiedyś była większa zajawka na tuning, bryki i rywalizację; seria się spapkowała i już nawet nie przypomina pierwowzoru.