PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

6 trzyma poziom 5 i 4 - czyli MEGA EFEKTOWNIE i intensywnie za to fabularnie średnio , jednak film mnie się podobał , motyw z Letty trochę naciągany ale daje rade , zupełne olanie i odrzucenie Eleny zdecydowanie na MINUS no i śmierć Gisell ale to podwalina do historii Hana w Tokyo no i ten Statham na koniec :D

Bardzo dobry humor zwłaszcza w duecie Ludacriss - Tyrees , a scena z czołgiem KAPITALNA !!
tylko ten super skok Dom'a chwytającego w powietrzu Letty chyba najgłupsza scena z całego filmu , fajny powrót do Braggi ...to chyba tyle.... pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
thegame237

Ej ty byłeś na tym filmie w kinie?

ocenił(a) film na 8
szymo121

zgaszam sie jak najbardziej :) Dom wygladal jak superman :) cała sala sie smiała , ale film moim zdaniem jest o wiele lepszy niz 4 i 5 czesc :)

ocenił(a) film na 9
mastachaz

ej a nie wiecie czy ten film już można obejrzeć na kompie już?

ocenił(a) film na 7
szymo121

cho mikuj.pl/Mr.Sayid
cho mikuj.pl/kKahlan

Najlepiej jakbyś pobrał od Mr.Sayid ;D To i ja i kKahlan dostaniemy pkt

ocenił(a) film na 9
KiXMiT

dzieki

szymo121

Byłem w kinie w Newcastle , na kompa chyba już można , jak sprawdzałem dziś seriale na torrentach to było już

ocenił(a) film na 8
thegame237

MOŻNA ALE POCO PSUĆ SOBIE FILM KIEPSKA KOPIĄ ?

LUDZIE IDZIE DO KINA A NIE OGLĄDAJCIE SYF NA KOMPUTERZE !!!!

mastachaz

dokładnie :)

ocenił(a) film na 9
mastachaz

Ja też wolał bym iść do kina ale nie wiem czy pojade i dlatego sie pytam

mastachaz

Dokładnie w końcu to Vin Diesel :D w sumie faktycznie lepszy od 4 i 5 , mnie najbardziej podobały się docinki w strone Romana - zwłaszcza ta którą wypowiedział Han na temat dziewczyn :D

ocenił(a) film na 8
thegame237

ja przyznam , ze dlugo nie ogladalem filmu (akcji) ktory tak mi sie podobał + moje ulubione postacie :)

film bardziej podobal mi sie niz iron man 3 np

ocenił(a) film na 8
mastachaz

a po filmie , pomyslalem tylko - ( Ku... to było zajebiste ) :) tak film jak najbardziej na +
tylko w kinie nie w syfskiej kopii z kina

mastachaz

No właśnie mam tak samo , a jestem fanem universum Marvela ...a mimo to Iron-man 3 przypadł mi najmniej do gust niż 2 i 1 cześć , a "Fast & F 6" oglądałem jednym tchem..

ocenił(a) film na 8
thegame237

haha tak jak ja zupełnie :)

ocenił(a) film na 8
mastachaz

http://rockdizfile.com/r0m35beyhqrn