PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Skoro HAN zyje to cala historia musi sie toczyc przed TOKIO DRIFT to z jakiej paki w zwiastunie na
lotnisku jedzie ALFA ROMEO GIULIETTA MODEL Z ROKU 2010 skoro HAN zginal w roku
2006...Tworcy maja widzow w takich momentach za idiotow i mysla ze wiekszosc z nas sie nie
zna na rocznikach aut...

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

W tokyo drift nie bylo chyba okreslonego roku w którym odgrywa sie akcja filmu.

ocenił(a) film na 10
dominnn

Dokładnie, nie ma nigdzie określonego roku więc chronologia jest jak najbardziej zachowana.

ocenił(a) film na 8
frantic84

Nawet w F&F 4 Han mówi do Dom'a, że myśli o Tokyo, jako miejscu, w którym miałby mieszkać, więc to, że F&F Tokyo Drift ukazało się jako 3 cz. nota bene nie co oderwana od pozostałych części, nie oznacza, że trzeba brać ją chronologicznie jako trzecią w kolejności.

ocenił(a) film na 7
jaga_5

Powinni zmienić nazwy tych filmów. Po prostu Szybcy i Wściekli, Szybcy i Wściekli 2 itd...

punisher822_filmweb

ileż można robić tematy o Hanie kuźwa

ocenił(a) film na 9
punisher822_filmweb

To nie pierwszy taki błąd w serii. W Szybko i Wściekle Brian pyka Subaru Imprezą bodajże z 2009 roku, a przecież ta część też w chronologii jest przed Tokio Drift, które było w 2006. Tak jak napisał dominnn -

W tokyo drift nie bylo chyba okreslonego roku w którym odgrywa sie akcja filmu.

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

Wiadomo, aczkolwiek na takie rzeczy nie mamy wplywu... Wole przymknac oko na takie rzeczy a ujrzec w filmie charyzmatyczna posac Hana

ocenił(a) film na 9

Albo Han przeżył wypadek cudem :D

użytkownik usunięty
patryk1399

Bylo powiedziane w Tokyo Drift, ze zginal

punisher822_filmweb

to, że film wyszedł w 2006 roku nie oznacza, że rzecz się działa w tym roku! czy gdzieś to było wspomniane? zresztą film żyje swoimi realiami. błagam was, to nie film dokumentalny o chronologicznym wyprodukowaniu różnych modeli przecież ;)

ocenił(a) film na 7
punisher822_filmweb

Z tego co czytałam to tokio drift jest częścią ostatnią, jakiemuś producentowi zależało by nakręcić to bo 'coś tam', tak więc nie zależnie od tego iż ukazała się jako tak zwana 3 część nie mamy jej tak odbierać :d

ocenił(a) film na 6
dulcemockingbird

Zaprosilem cie do znajomych przyjmij zaproszenie... Mieszkamy w tym samym widze miescie ;-)

ocenił(a) film na 7
punisher822_filmweb

W ilu filmach jest że ktoś ginie, a potem okazuje się że żyje, niby zginął a okazało się że przeżył i się ukrył się a każdy myślał że nie żyje, a potem powraca i każdy myśli że reżyser zapomniał że dana osoba zginęła w poprzedniej cześci i że w tej jest znowu. To nie dzieje się pierwszy raz.

punisher822_filmweb

Han po prostu przeżył wypadek i uciekł z tokio przed D.K iż on go oszukał. Nie było nigdzie napisane ani pokazane że on umarł :) Ja osobiście lubie tego Hana ma taką charakterystyczną twarz :D

ocenił(a) film na 9
Wiesiek1910

Heh, tak, ja też przeżyłem jak moje autko wybuchło ze mną w środku ;)